Mandag
Mandag Regn
Regn
Liten kuling
Tirsdag
Tirsdag Kraftig sludd
Kraftig sludd
Frisk bris

Ledige stillinger

Ledige stillinger annonseres på Trollheimsportens hovedside og legges på siden «Stillinger» til søknadsfristen er ute, opptil en måned.

Annonsen koster kr. 500,- + mva for medlemmer og kr. 750,- + mva for ikke-medlemmer.
Dette inkluderer en oppføring på hovedsida.

Kjære bedrifter: Stillinger-sida vår her på Trollheimsporten har per 16. desember 2019 hatt en ekstrem økning i antall sidevisninger, sammenlignet med tilsvarende periode i 2018. Oppgangen i år er på hele 81 prosent, og det viser at folk stadig oftere søker etter stillingsannonser på Trollheimsporten. Ta kontakt med oss, så hjelper vi bedriften din med å annonsere!

Byggern Rindal logo
Opprettet: 16. jan. 2020

Kunderådgiver Lager

Til vårt anlegg søker vi nå etter en serviceorientert og robust kunderådgiver. Søknadsfrist snarest, og senest innen 15. februar.
Rindal kommunevåpen
Opprettet: 10. jan. 2020

Ferievikarer i Rindal kommune

Rindal kommune har ledige stillinger som ferievikarer innen helse- og omsorgstjenesten og som helsesekretær ved legekontoret. Søknadsfrist 29. februar.
TP logo grønn ingress midlertidig
Opprettet: 6. jan. 2020

Trollheimsporten søker frilansere og medredaktører i Rindal

Vår leserskare fortsetter å øke, og vi vil fortsette å være en positiv formidler av gode reportasjer, nyheter og annet lokalt stoff. Derfor har vi har behov for flere medarbeidere, som kan dekke store...
Pipelife logo ingress
Opprettet: 27. des. 2019

Pipelife søker innkjøper

Innkjøp har en sentral rolle i forhold til selskapets vareflyt, produksjon og leveranseevne. Dette krever en god interaksjon mot alle ledd i verdikjeden på våre fabrikker i Surnadal, Ringebu og Stathe...
Norsk kvalitetsmat logo blå
Opprettet: 10. des. 2019

Kvalitetsleder

Til å foredle og utvikle vårt arbeid med mattrygghet, HMS og kvalitet søker vi nå en engasjert kvalitetsleder. Søknadsfrist 20. januar.