Onsdag
Onsdag Skyet
-1°
Skyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
-3°
Delvis skyet
Flau vind

Ledige stillinger

Ledige stillinger annonseres på Trollheimsportens hovedside og legges på siden «Stillinger» til søknadsfristen er ute, opptil en måned.

Annonsen koster kr. 500,- + mva for medlemmer og kr. 750,- + mva for ikke-medlemmer.
Dette inkluderer en oppføring på hovedsida.

Kjære bedrifter: Stillinger-sida vår her på Trollheimsporten har per 16. desember 2019 hatt en ekstrem økning i antall sidevisninger, sammenlignet med tilsvarende periode i 2018. Oppgangen i år er på hele 81 prosent, og det viser at folk stadig oftere søker etter stillingsannonser på Trollheimsporten. Ta kontakt med oss, så hjelper vi bedriften din med å annonsere!

alti_logo_rgb_340x202
Opprettet: 28. jan. 2020

Regnskapskonsulent

Er du vår nye regnskapskonsulent til vårt hovedkontor i Surnadal? Vi søker deg som ønsker å være med på spennende tider innen eiendoms- og kjøpesenterdrift i en nystartet senterkjede. Søknadsfrist 16....
Surnadal kommunevåpen
Opprettet: 28. jan. 2020

Ledige stillinger i barnevernstjenesten

Indre Nordmøre barneverntjeneste for kommunane Surnadal, Rindal, Sunndal og Tingvoll har ledig inntil 3 x 100% fast stilling. Søknadsfrist: 25. februar.
Byggern Rindal logo
Opprettet: 16. jan. 2020

Kunderådgiver Lager

Til vårt anlegg søker vi nå etter en serviceorientert og robust kunderådgiver. Søknadsfrist snarest, og senest innen 15. februar.
Rindal kommunevåpen
Opprettet: 10. jan. 2020

Ferievikarer i Rindal kommune

Rindal kommune har ledige stillinger som ferievikarer innen helse- og omsorgstjenesten og som helsesekretær ved legekontoret. Søknadsfrist 29. februar.
TP logo grønn ingress midlertidig
Opprettet: 6. jan. 2020

Trollheimsporten søker frilansere og medredaktører i Rindal

Vår leserskare fortsetter å øke, og vi vil fortsette å være en positiv formidler av gode reportasjer, nyheter og annet lokalt stoff. Derfor har vi har behov for flere medarbeidere, som kan dekke store...