Næringssørvis

Stilling ledig som daglig leder i Trollheimen NæringsSørvis

Trollheimen NæringsSørvis ser etter en ny daglig leder, og inne på saken kan du lese mer om hva denne stillingen går ut på:

Trollheimen NæringsSørvis AS (TNS) ble etablert i 2006, og har som formål å bidra til næringsutvikling med Rindal som hovedområde. Eierne i selskapet er Rindal kommune og Lokalt Løft som de to største og 20 lokale bedrifter.

Trollheimen NæringsSørvis AS har i dag 1,5 årsverk. Toril B. Kyllo jobber 50% i TNS og 50% i Orkladal Næringsforening.

TNS har mange forskjellige oppdrag og er blant annet sekretær og har daglig lederfunksjon for Lokalt Løft og Rindal Næringsforum. Lokalt Løft investerer i bedrifter i Rindal og har i dag eierandel i 7 lokale bedrifter. TNS er også sekretariat for Norsk Laksefestival som er en betydelig festival i med hovedbase i Surnadal. Festivalen har en omsetning på ca 1,8 mill. og har flere tusen besøkende på sine arrangementer.

Rindal kommune er en betydelig eier og kunde, og TNS jobber blant annet med å bistå næringskontoret og prosjektarbeid. Noen av prosjektene vi jobber med er «KUL-TUR-STI», «Rindal Tid til å leve» og «Bolyst».

TNS har også oppdrag for private firma og organisasjoner. Ofte går dette på søknader til RUF(Rindal Utviklingsfond), Innovasjon Norge (bedriftsutvikling, skattefunn) eller andre. Vi bistår også bedrifter som skal etablere seg med budsjetter, forretningsplan etc. Trollheimen NæringsSørvis AS har en samarbeidsavtale med SIV Industriinkubator i Surnadal som skal bidra til å styrke begge selskapene.

Som daglig leder i Trollheimen NæringsSørvis vil du få mange forskjellige arbeidsoppgaver. I tillegg vil du kunne være med å utvikle bedriften videre sammen med ansatte og eierne.

Se hjemmesiden til Trollheimen NæringsSørvis AS for fullstendig utlysningstekst: http://www.trollheimen-ns.no

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med daglig leder Håkon Fredriksen 41 21 09 53 eller styremedlem Ola T. Heggem 908 47 032.

Søknad sendes til : post@trollheimen-ns.no