Mandag
Mandag Snøbyger
-11°
Snøbyger
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
-13°
Delvis skyet
Flau vind
stikk UT ski logo

Stikk UT! Ski i Surnadal

Sesongen for Stikk UT! Ski er i gang. Trimpostene er lagt til oppkjørte skiløyper og egner seg både for store og små skiløpere. I Surnadal kommune er det sju turmål å velge mellom, og 6 av disse er nå klare med koder.

Stikk UT! Ski er vinterutgaven av den populære turkassetrimmen Stikk UT!. Turmålene blir lagt i traseer som blir tråkket og det anbefales å bruke langrenn- eller turski. Stikk UT! Ski -sesongen varer fra 15. desember til 2. påskedag. Det er gratis å være med. Det eneste du trenger er å finne fram skia, opprette en bruker og registrere turene dine elektronisk.

Følgende kommuner vil ha Stikk UT! Ski-løyper i Møre og Romsdal i vinter: Ørsta, Volda, Stranda, Norddal, Stordal, Ålesund, Ørskog, Vestnes, Skodje, Sunndal, Surnadal, Tingvoll, Gjemnes, Halsa, Molde, Fræna, Kristiansund, Nesset og Rauma. Lesja kommune er også med og har mange fine turer i Bjorli-området.

I Surnadal kommune kan man velge mellom følgende sju turmål:
Magretlia 
Garthøglia 
Løålikjølen 
Klåberget 
Øygardshalsen 
Holtamoan - lysløypa 

Tjønnmyran (kommer)

Se turene på kartet her.

Stikk UT! Ski gjennomføres for tredje gang og er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Møre og Romsdal Skikrets og en rekke ulike idrettslag.

Tips en venn Skriv ut