Sterke karer

Edgars fotoarkiv 2012

Sterke karer

Her er et bilde jeg tok i forbindelse med oppstarten av "Klubb Herkules" i Rindal. Det var vel tidlig på 1980-tallet, så vidt jeg kan minnes i farten? På bildet ser vi Ingar Åsbø som demonstrerer benkspess, mens tre kamerater "hjelper til" med å øke belastningen. Trur at jeg kjenner att de tre i bakgrunnen, men er ikke heilt sikker på namna. Vi har fått namneforslag:

Så det er som vanlig kjærkomment om leserne kan bidra med namn på personer og gjerne litt historikk omkring denne "Klubb Herkules". Den starta vel i kjellerlokalene under kommunehuset, var det ikke der det starta? Vart den flytta seinere? Veit noen dette så skriv noen ord om det.

Da kan du bruke redaktor@trollheimsporten.no.

Og vi har fått forslag på namn frå Arnfinn Løfaldli: Frå venstre. Per Kåre Negård, Einar Aunebakk og Bjørn Ranheim.

 
Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012, der du finner dette stoffet. Sjå også Edgars Fotoarkiv 1, Edgars Fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3!
Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no - og denne gange er vi ute etter namn - kjenner du igjen rindalsspeiderne på bildet - bruk redaktor@trollheimsporten.no.