Sterk hjemmeseier

Surnadal/Søya/Todalen vartet opp med storspill før pause, og vant 3 - 1 over CFK/Dahle som før lørdagens kamp var ubeseiret. Veronica Aasgård, Thea Holten og Ingvild Berg (bildet) leverte alle en god kamp.

Det tok bare 40 sekunder før Veronica Asgård kranglet inn ballen etter en corner, og damene fikk en pangstart på kampen. Hjemmelaget dominerte førsteomgangen totalt, og viste mye godt spill begge veier. CFK/Dahle utlignet riktignok til 1 - 1 etter en drøy halvtime, men Ingvild Berg kvitterte umiddelbart og sendte Surnadal/Søya/Todalen opp i føringen på nytt etter et flott "sololøp".  I det 41. spilleminutt var Berg igjen sist på ballen etter en corner av Ane Mogstad, og hjemmelaget kunne gå til pause på stillingen 3 - 1.

Ingvild Berg setter inn 3 - 1

Godt over hundre tilskuere i solskinnet på Syltøran stadion var svært godt fornøyd etter første omgang, og forventet at festfotballen skulle fortsette etter hvilen.

Slik ble det ikke, selv om ingen hjemmesupportere gikk skuffet hjem fra stadion. Andreomgangen ble jevnspilt og helt uten de store målsjansene. Surnadalskeeper Ida Vaseng Hansen hadde en rolig dag på jobben - bortelaget hadde knapt et skudd på mål med unntak av scoringen før pause.

Surnadal/Søya/Todalen klarte ikke å sette ballen i mål flere ganger, men hadde full kontroll på kampen og vant fortjent 3 - 1.

Dette var CFK/Dahle sitt første tap denne sesongen.

Surnadal/Søya/Todalen ligger på 4. plass på tabellen med 6 poeng på 3 kamper. Neste kamp er allerede førstkommende mandag. Da kommer Trøff/Gossen til Syltøran stadion. De står med full pott og en målforskjell på 19 - 1 etter tre kamper. Da gjenstår det å se om de må lide samme skjebne som CFK/Dahle...

Kampfakta Surnadal/Søya/Todalen - CFK/Dahle 3 - 1 ( 3 - 1 )