seier damelaget træff

Sterk borteseier over serielederen

Damelaget til Surnadal/Søya/Todalen innledet høstsesongen med å vinne 3 - 1 over serieleder Træff/Gossen på bortebane torsdag kveld. Dermed fikk damene revansje etter det sure hjemmetapet i mai. 

Da lagene møttes på Syltøran 22. mai var det gjestene som vant kampen 4 - 3. På Reknesbanen torsdag kveld ble utfallet omvendt. Surnadal/Søya/Todalen gikk opp i ledelsen etter å ha fått tildelt straffespark i det 12. minutt. Ane Mogstad satte ballen sikkert i mål. I det 27. minutt utlignet hjemmelaget til 1 - 1, men like før pause sørget Alice Naustbakk for at nordmøringene kunne gå til pause med ledelse 2 - 1. 

Surnadal/Søya/Todalen fikk en pangstart på andreomgangen da Thea Holten økte ledelsen til 3 - 1 i det 46. spilleminutt. Hjemmelaget jaget gjestene gjennom hele omgangen, men klarte ikke å redusere. Damelaget kunne til slutt juble for 3 viktige poeng i 3.divisjon, og klatret til 2. plass på tabellen. Kun 3 poeng skiller Surnadal/Søya/Todalen og serielederen etter 8 serierunder.

Neste kamp for Surnadal/Søya/Todalen er torsdag 24. august. Da kommer erkerival Sunndal 2 på besøk til Syltøran stadion. 

Kampfakta Træff/Gossen - Surnadal/Søya/Todalen 1 - 3 ( 1 - 2 )

Ida Vaseng Hansen
Ingrid Bæverfjord
Veronica Therese Thunestveit Aasgård
Lone Kvande Brøske
Guro Beate Sæterbø
Ane Mogstad  
Ragnhild Snekvik
Ingvild Berg
Marte Nes
Thea Holten  
Alice Naustbakk  

Eline Flora Ynonan Børmark
Gro Jeanette Gjørsvik
Åslaug Sørvik Grimsmo
Marit Ingeborg Ansnes
Marte Næss
Emma Sæther

Foto: Tove Kristin Nordvik Holten/Surnadal IL