Hedvig Bakken og Edvin Bakken foto Rindal IL

St. Olavsloppet dag 1

Rindal IL har hatt en del sykdomsforfall i forkant av St. Olavsloppet, men de har nå kommet fint i mål med fire lag på løpets første dag. Rindal ILs førstelag ligger som nr 3 i klubbklassen, mens damelaget ligger på 6. plass.


Dette skriver Rindal IL Friidrett på sin facebookside:

Etter mye «ståk og styr» i forkant av dagen, er vi kommet fint i mål med 4 lag. For å beskrive situasjonen med et par eks, Gjermund Løfald (lag 2), måtte kaste inn håndkleet i dag tidlig pga sykdom, men han ordnet med sin egen reserve, sendte i veg sin svoger! I går kveld var det Lars Morten Bardal på lag 1, som meldte forfall pga forkjølelse, der måtte da Kristian Engen Forbord ta to etapper.

Førstelaget ligger som nr 3 i klubbklassen, 3,30 bak Namdal Løpeklubb som er nr 2 bak Strindheim som leder. Med bakgrunn i at vi har «mistet» 29 etapper fra i fjor, så må vi si oss godt fornøyd med dette. I dag var det 4 mann som løp to etapper, det slår ikke gunstig ut på km-tida som ble 3,30. 

2. laget som da er rammet av alle forfallene i 1. laget, løp inn til flott 12. plass av alle lag. I klubbklassen vil det bli ei enda bedre plassering, men den sorteringa har ikke kommet opp enda. Km-tid 3,52.

I dag skulle Damelaget og tredjelaget ha løpt i samme pulje, damelaget slo tredjelaget med 17 sek etter 9 timers løping og 11 mil!!! Det er så lite at begge får ei km-tid på 5,04. Damelaget er nr 6 av 10 lag, noe som er bedre enn det har vært. Tredjelaget ble totalt nr 123 av de 155 lagene. 

Det kan nevnes at det ble varmt nok, på den lengste etappen mellom Mørsil og Jerpen, var det nærmere 25 grader.

Vi lar Hedvig Bakken og Edvin Bakken representere den fine gjengen på damelaget og tredjelaget (bildet over).

https://live.eqtiming.no/30514# 
Her skal de offisielle resultatene legges ut. De blir sortert på klasser: http://www.st-olavsloppet.com/listorresultat/resultat-2016/


Bildet er lånt fra Rindal IL Friidrett sin facebookside.