ræta opp 2014 vinnertrio

Spurtet inn til seier i Ræta opp

Håvard Gjeldnes (23) sparte på kreftene og spurtslo fjorårets vinner, Halvor Drøpping, på oppløpet under motbakkeløpet "Ræta opp" som ble arrangert under Todalsdagen lørdag. Over 120 små og store trimmere løp til inntekt for barn med diabetes. I tillegg deltok 34 lag i fotballcupen på Bordholmen stadion. Se stor bildeserie!

Mosjonsløpet er lagt opp slik at alle kan delta, uansett fysisk form og alder. Det blir premiert på idealtid, og i år var tida satt til 33.44. Nærmest kom Anita Stavik og Leah Stavik Heggset som får seg en middag for to personer på Vårsøg Hotell.

For noen av de som deltok i løpet, var det likevel viktigst å komme først til mål. Det skulle vise seg å bli svært jevnt mellom tre spreke herrer fra Surnadal. Halvor Drøpping vant løpet med god margin i fjor, men i år måtte han se seg slått av Håvard Gjeldnes med knappe tre sekunder. Stig Mikkelsen ble nummer tre. Dette var første gang Gjeldnes deltok i løpet som ble arrangert for tredje året på rad. Første dame over målstreken var Alise Einmo. (saken fortsetter under bildene)

ræta opp start 2014_690x449.jpg

 

 

ræta opp håvard gjeldnesmållinje vinner.jpg

ræta opp halvor drøpping nummer 2.jpg

 

 

ræta opp alise einmo vinner dame.jpg

Initiativtaker Ingvild Kårvatn var godt fornøyd med dagen, og kunne med glede konstantere at "Ræta opp" sørget for 10 450 kroner til Diabetesforbundet ung, region Sør-Trøndelag. I tillegg fikk lokalforeningen 3000 kroner for deltakerbevisene som Surnadal Sparebank har sponset.

- Dette er tredje året på rad vi arrangerer "Ræta opp" til inntekt for et godt formål. Første året var det Kreftforeningen som fikk vår støtte, i fjor var det Foreningen for hjertesyke barn og i år er det Diabetesforbundet. Et slikt tiltak sørger for fokus og økt kunnskap på viktige områder som berører mange familier, sier Kårvatn som ser for seg nytt løp neste sommer.

Nytt av året var "knøtteløp" med innlagt hinder rundt stadion. Mange spreke barn løp runden, og ga dermed sin støtte til barn med sukkersyke.

ræta opp juniorer start_690x386.jpg

Hele 34 lag fra Søya, Todalen, Surnadal, Øvre Surnadal, Bæverfjord, Bøfjord, Sunndal, Grøa, Ålvundfjord, Frei, Meldal, Halsa, Valsøyfjord, Straumsnes, Tingvoll, Rindal og Trondheim deltok i fotballturneringen i strålende solskinn.

Les mer om Todalsdagen på www.todalen.no

Klikk bildene større, og for å se de i serie. Alle bilder er opphavsrettslig beskyttet. Viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

todalscup9
todalscup8
todalscup7
todalscup6
todalscup5
todalscup4
todalscup3
todalscup2
todalscup11
todalscup10
todalscup1
todalscup olabil
todalscup 2014