Marte Helgetun Strikkeweekend

Sprudlende start på Strikkeweekend

Fredag kveld gikk startskuddet for strikkeweekend i Surnadal, med boklansering og -signering av Marte Helgetuns rykende ferske Strikketid. I helga er mange strikkeglade samlet på Thon Hotel Vårsøg for et pinnerikt fellesskap.

Strikkepinnene går i en forrykende fart og gensere, skjørt og skjerf blir produsert i stort monn i Den Glade Laks. Stemningen er på topp. Flere av de strikkesinnede kommer langveis fra, både fra Oslo, Stavanger og Kristiansund. Kjersti Lønning tok turen fra hovedstaden, og kunne som førstemann i køen knapt vente med å kjøpe boka:

- Nå skal jeg lese i kveld og kjøpe garn i morra!

En ydmyk og rørt Marte takket for oppmøtet. Hun kunne fortelle at siden Gyldendal slapp boka for en drøy uke siden, har den havnet på bestselgerlista.

- Det drømte jeg ikke om engang, smilte forfatteren og høstet applaus fra forsamlingen.

Strikkeweekenden fortsetter med fullt program lørdag og søndag. Lørdag blir det blant annet visning av modellene i boka kl. 13, og kl. 18 blir det bokbad i Den Glade Laks med forfatteren selv, redaksjonssjef i Gyldendal Forlag Jan Swensson, og fotograf Nathan W. Lediard. Deretter blir det festmiddag og sprudlevann til langt på natt.

Gårdsbutikken er åpen 10-16 lørdag og 12-16 søndag, ellers er Den Glade Laks på hotellet felles møteplass helga igjennom.

Klikk her for å komme til arrangementets facebookside.

Husflidsdamer_690x462.jpg

Bente Mosbakk, Elsa Kvande og flere fra husflidslaget stiller naturligvis mannsterke på et slikt arrangement.

Gunn Signe_690x462.jpg

Gunn Signe Dønnem har alle oppskriftene på iPad.

Gøran Bolme_690x462.jpg

Gøran Bolme bidro med å heve stemningen enda noen hakk. 

Marte signerer_690x462.jpg