Sprudlende nyttårskonsert

Hva får du om du blander vakker korpsmusikk av Surnadal Hornmusikk og Musikkorpset Blæst`n, fin korsang av Vox og Kor Gøttj og solistinnslag av suverene Toril Moe? Nettopp! En fantastisk musikkopplevelse!

Hvis du i tillegg krydrer det hele med en stødig og humoristisk konferansier i Gøran Bolme, så har du oppskriften på en vellykket musikalsk aften. Det var det publikum i Storstuå på Surnadal kulturhus fikk servert lørdag kveld. Bare så synd at det kun ble solgt 107 billetter. Konserten hadde så definitivt fortjent full sal. De som valgte bort dette arrangementet, gikk glipp av noe stort.

Det var Surnadal Hornmusikk og Blæst`n fra Rindal som arrangerte nyttårskonserten, og de hadde i tillegg invitert de to korene Vox og Kor Gøttj til et samarbeid. Under kyndig ledelse av Einar Sødergren, ble det en festaften med musikkinnslag fra mange ulike sjangre.

Det hele startet med Champagne-Galopp fremført av korpsene, som fulgte opp med Tre nøtter til Askepott og New York, New York med Toril Moe som solist. Moe fikk vi høre mye av gjennom hele konserten, og hun fortsetter å imponere med sin kraftfulle stemme. Hennes stemmeprakt løfter enhver konsert, og dette var intet unntak.

kor korps toril moe_690x599.jpg

Dirigent Einar Sødergren hadde som vanlig stålkontroll på det musikalske, og det kom tydelig frem at han er perfeksjonist til fingerspissene. Som konferansier Gøran Bolme sa det; - Einar kan beskrives som en indikatorart. Man kan lett se om han er fornøyd, og om han trives eller mistrives i miljøet han befinner seg i.  Han trivdes utvilsomt under lørdagens nyttårskonsert!

einar sødergren dirigent_690x458.jpg

Korene hadde hver sin avdeling, der begge korene fikk vist frem sin allsidighet. Vi lar oss også imponere over solistene Norvald Bondhus i Vox og Bettina og Jostein Helgetun i Kor Gøttj.

Korpsets avslutningsnummer, Nøtteknekkersuiten, ble tolket av Ranje Hoem og Elise Hamnes Høvik i en vakker dans etter egenkomponert koreografi. De to unge jentene imponerte med nydelig ballettdans på tåspissene.

elise hamnes høvik ranje hoem_690x615.jpg

Desserten kom selvsagt til slutt, da konserten ble avsluttet med fellesnummeret "Happy New Year".

En pangstart på et forhåpentligvis flott nytt musikkår i vårt distrikt! 

korkorps3_690x396.jpg

Klikk bildene større og for å se de i serie. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

bettina og jostein helgetun
Bettina og Jostein Helgetun
dirigent einar
Einar Sødergren i storform
einar ranje
Sødergren takker Ranje Hoem for vakker dans
einar sødergren dirigent1
einar sødergren dirigent2
einar sødergren3
elise hamnes høvik ranje hoem
Elise H. Høvik og Ranje Hoem
elise ranje
gøran bolme
Gøran Bolme
kor gøttj1
Kor Gøttj
kor korps champis
Champagnes sprettes!
kor korps norvald bondhus
Norvald Bondhus
kor korps toril moe
Toril Moe og Vox
kor korps toril moe2
kor korps vox
Vox
kor korps2
korgøttj
korkorps blomster
Blomsteroverrekking
korkorps1
korps ranje elise
pianist
Daniel Bjørlo
ranje hoem ballett
Ranje Hoem
solist korps
Baard Løfaldli
surnadal hornmusikk blæstn
bettina helgetun
Bettina Helgetun