Surnadal Demensforening og Helselag fest (2)

Sommerfest og gavedryss ved Surnadal Sjukeheim

Tirsdag 1. juli var alle beboere, pårørende og pleiere invitert til den årlige sommerfesten ved Surnadal Sjukeheim. 

Før festen ble det overrekt en stor gave til sykehjemmet, nemlig 4 vegger dekorert med flotte bilder levert av Reidar Østvik. 

I 2013 fikk Surnadal Demensforening og Helselag tildelt Eldrearbeiderprisen, og i stedet for et kunstverk fikk vi pengene. Vi hadde nemlig planer om å fornye disse veggene i peisestua. Vi har også fått store pengegaver fra både lag og foreninger tidligere, så nå ville vi bruke disse pengene og gi noe som alle kunne se og ha nytte av. Bildene er utvalgt med omhu i samarbeid med ledelsen ved sykehjemmet og Reidar Østvik selv.

Vi er godt fornøyd med resultatet. Her kan alle stoppe opp og nikke gjenkjennende til bilder fra ukjente motiv. Vi anbefaler alle å ta en tur innom sykehjemmet og ta en titt :-)

Etter gaveoverrekkelsen trakk vi ut i det flotte sommerværet. Trond Larsens kvartett spilte opp til dans, og innimellom dansene serverte vi pølser, saft, is, kaffe og en liten likør for de som ønsket det.

Vi i styret i Surnadal Demensforening og Helselag og Pårørendeforeninga for Surnadal Sjukeheim takker for godt oppmøte, og takk til Trond Larsens som nok en gang stiller opp vederlagsfritt med god musikk.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Surnadal Demensforening og Helselag fest (1).jpg
Liv Botten, Reidar Østvik, Ann Kristin Tørset og Marit Foss.