Strålende start på høstsesongen

Fotball: Herrer senior

Herrrelaget startet lørdag høstsesongen med kamp mot serieleder Oppdal. Kampen gikk på en nyrenovert Rinnvollen-matte som tross regnet i det siste viste seg fra sin beste side. De første minuttene av kampen var jevnspilt, men Rindal tok tidlig tak i kampen og førte an. Og det tok ikke mer enn 11 minutter før første ball satt i nettet. Det er Rindal som har corner, og høyest i feltet er Henrik Brynthe Lund som dermed sender Rindal i føringen med 1-0. Og mer skulle det bli.

Gutta i pausen

Det er Rindal som har ballen mest og fører kampen, men etter halvtimen spilt glipper det nesten. Oppdals hurtige spiss får komme alene med keeper Anders. Oppdalsspilleren forsøker å runde keeper, men Anders er nede og får en hånd på ballen. En meget viktig involvering.

I første omgangs siste ordinære minutt ruller Rindal opp et vakkert angrep med Jonas, Roy før Brage tar med seg ballen ned på dørlinja og legger inn i feltet. Der får Anders Nerbu Løfld stå alene på 5 meter og bredside ballen i mål til 2-0. En delig scoring å ta med seg inn til pause.

Til tross for 2-0 og full kontroll på banen var det likevel en litt nærvøs gjeng i garderoben som visste at vi to ganger tidligere i år har rotet bort en 2-0-ledelse til pause.

Det tok derimot kun 30 sekunder av andre omgang før Roy får ballen på venstrekanten. Oppdal-keeperen er på en liten bærtur og Roy Bolme lobber elegant i det åpne målet fra skrått hold.
3 minutter senere er det Roy som forsøker seg igjen, men han blokkeres og Bendik Talgø snapper med seg ballen og får lobbet over keeper med venstra og i mål til 4-0.
I det 54. minuttet er det Anders NL som finner Stian Bolme inne i feltet med et godt innlegg. Stian kan enkelt heade ballen i mål fra 5 meter. 5-0.

Tre raske på ti minutter etter pause og nå var kampen definitivt avgjort. Oppdal får sitt trøstemål etter 68 minutter. Da er det litt dårlig kommunikasjon mellom keeper og forsvar og det ender med at Oppdal får et indirekte frispark fra ca 10 meter etter et tilbakepill. Skuddet går via en Rindal-spiller og i mål. 5-1.

I kampens siste ordinære spilleminutt er det Torstein som elegant trer Stian igjennom alene med keeper. Stian gjør ingen feil og lobber sikkert over en utrusende Oppdal-keeper.

Dermed ender det med en deilig seier over serielederen. Hele 6-1. Vi har hatt en bra sommer med mange treninger med høyt nivå, og det ser ut til å betale seg. I dag har vi i alle fall full kontroll, og vi viser mye bra spill. Etter en noe skuffende poengfangst i vårsesongen kom også dagens tre poeng svært godt med i en sesong der hele fire-fem lag fra avdelingen må ta turen ned i neste års 6. divisjon.

Vi hadde også en debutant på senior-nivå i dag. Keeper Stian Grytbakk fikk de siste minuttene i Rindal-målet i dag!