Hedda Aasbø foto SIL

Sølv til Hedda

Hedda Aasbø gikk søndag inn til andreplass i 2 km fristil J14, kun 1,2 sekunder bak vinneren, i Midt-Norsk mesterskap på Inderøy.

Arrangøren Inderøy IL samlet ca. 250 løpere i alderen 13-16 år på Petter Northug Stadion. Søndagens distanse var 2 km fristil for alle klasser. Rennet gikk under fine forhold og løperne i SIL presterte til flotte resultater:

Stine Fiske ble nr. 13  i J14 som hadde totalt 31 deltakere.

Jøri Vatten gikk inn til en fin femteplass i J15, mens Hanne Fugelsøy ble klassen nr. 13 i samme klasse (17 deltakere).

I G14 ble Noa Sæterbø Raaen nr. 30 og Ola Nordvik nr. 36 (43 deltakere).

Njaal Lundemo Aakvik ble nr. 12 i G15 (49 deltakere).

Sparebank1-Cupen

Etter fire av syv gjennomførte runder i Sparebank1-Cupen ligger Kristoffer Berset og Hedda Aasbø på hver sin andreplass sammenlagt i henholdsvis klasse J14 og M18. Neste runde i cupen arrangeres av Hommelvik IL 11. februar, i langdistanse klassisk. Runde seks og syv arrangeres av Surnadal IL 25.-26. mars, i normaldistanse og duathlon.