Fredag
Fredag Snø
Snø
Laber bris
Lørdag
Lørdag Skyet
Skyet
Svak vind
astrid3

Sølv i bikinifitness

18 år gamle Astrid Skjølsvoll Gravvold fra Surnadal stod lørdag på scenen i Kaliber Open som ble arrangert i Trondheim. I klassen bikinifitness +172 centimeter imponerte hun dommerne, og endte til slutt på en flott andreplass. 

Astrid har kun deltatt i to konkurranser tidligere. Hun debuterte i bikinifitness under Sanderfjord Open i fjor, og stod også på scenen i Oslo Grand Prix et par uker senere. I det som er norges største fitness- og kroppsbyggingskonkurranse var Astrid kun ett fattig poeng unna finaleplass i en sterk konkurranse.

Kaliber Open ble lørdag arrangert på Scandic Lerkendal i Trondheim. 11 jenter deltok i Astrid sin klasse, og målet til surnadalingen var å bli blant de seks beste og dermed kvalifisere seg til finalen. Det klarte hun uten problemer, og fikk gå L-walk foran dommerpanelet. Astrid overbeviste med sine poseringer, og endte til slutt på en flott andreplass. 

Neste helg står ungjenta fra Surnadal nok en gang på scenen i Oslo Grand Prix. Konkurransen har i år deltakerrekord, med utøvere fra hele Europa. Trollheimsporten vil selvsagt komme tilbake med resultater fra konkurransen. 

astrid pokal.jpg
Pokal med hjem! Foto: Privat

Ingressbilde: Skjermdump fra Livestream