mfk duell

Snudde 3 - 1 til 3 - 4!

Topplaget Surnadal vant 4 - 3 mot bunnlaget Molde 3 på Aker stadion torsdag kveld. Surnadal ledet 1 - 0, men hjemmelaget kom sterkt tilbake og ledet 3 - 1 da det gjenstod drøye kvarteret av kampen. Da våknet endelig Surnadal, scoret tre kjappe mål og vant kampen 4 -3!

Surnadal gikk opp i ledelsen 1 - 0 i det 19. spilleminutt, etter scoring av Bjørnar Dalsegg Sæter. Drøye fem minutter senere var Vegar Brøske uheldig og satte ballen i eget mål, og utlignet dermed til 1 -1. I det 37.spilleminutt gikk Molde opp i ledelsen 2 - 1, og økte til 3 - 1 like etter pause.

Så var det klart for en fantastisk snuoperasjon: Kvarteret før slutt skapte Dalsegg Sæter ny spenning i kampen, da han reduserte til 3 - 2. Like etter fikk Surnadal tildelt straffespark. Keeper reddet først skuddet fra Bjørnar, men straffesparket ble annulert, og måtte tas på nytt. Denne gangen klarte Dalsegg Sæter å lure keeperen, og utlignet til 3 - 3! Hampus Hoem ble byttet inn på slutten av kampen, kom inn som et friskt pust og sendte Surnadal opp i ledelsen 4 - 3 knappe ti minutter før slutt. Flere mål ble det ikke, og Surnadal tok tre viktige poeng på Aker stadion.

Det er verdt å nevne at Bjørnar Dalsegg Sæter har scoret hele 17 mål så langt i serien. I tillegg har har fire mål fra NM-kampene. Det er kun Jan Roger Angvik på Dahle som har scoret flere (19 mål).

Neste kamp for Surnadal er lørdag 5.juli. Da er det klart for bortekamp mot serieleder KFK.

Kampfakta Molde 3 - Surnadal 3 - 4 ( 2 - 1 )