Picasa

Snorklipping for trådløseksperten

Elektronikkbedrifta inviterte i fredag ettermiddag til snorklipping og presentasjon av sine nye lokaler i Rindal sentrum. Ordfører Ola T. Heggem hadde æra å klippe snora, for anledningen en lysende ledstripe.

Bygget er kommunalt, og er det gamle verkstedet og garasjene til Rindal kommunale Auto, seinere Rindal Auto, som nå framstår i helt ny drakt. Ordføreren minte om at han i en 17.maitale hadde lova bedre kulisser for 17.-maitoget. Når vi får åpnet Øvre Dalen om kort tid, så mente han det såg bra ut. Det var litt fram og tilbake med planene for dette bygget, men nå står det her, sa ordføreren. Han var glad for at det ikke ble revet. Det er mye historie i bygget, mente han.

Det er flott at det nå gir gode lokaler for en av bygdas mest framgangsrike bedrifter. Entreprenør og alle involverte i byggeprosessen fikk velfortjent takk.

Snora var ei lysende ledstripe. Strømmen ble kutta like før klippinga, fjernstyrt, sjølsagt!

Det er nå 12 år siden Tor Øistein Skjermo og Ole Furuhaug starta El-Watch, fortalte daglig leder Kjetil Halle til gjestene som vart inviterte til åpningsfesten. I disse åra har El-Watch arbeidd med elektronisk programvare. 5000 bønder styrer silograbben sin med fjernstyring fra El-Watch. Det markedet er nesten metta. Nå skreddersyr El-Watch radiostyrte sensorbaserte produkter slik kundene ønsker det. De har levert til og med til Asia, som har veldig stor produksjon av elektroniske apparater. - De vil trolig ha kvalitet, sa Halle smilende.

El-Watch har nå 8 ansatte, av disse 3 ingeniører og 2 fagarbeidere innen elektronikk, og de har en dataelektroniker som lærling, og han har store muligheter for å få tilbud om å få fortsette.

Les mer om bedrifta og de nye lokalene i denne artikkelen på Trollheimsporten. Der er det bilder av utviklingsavdelinga. Nedafor ser du de nye lyse og oversiktlige produksjonslokalene.

Produksjonslokaler El-Watch 2_690x457.jpg (690×457)

Produksjonslokaler El-Watch_690x457.jpg (690×457)

Det er mange lyse veggflater, og noen av dem ønsker de å dekorere med bilder fra den gamle virksomheten i bygget. Har du slike bilder, så ta kontakt med Marit Mogset på kontoret! ( marit@el-watch.com )