Snart klart for lek og aktivitet igjen

Georg Lorgen og Ronny Bolgen i Tørset Malersevice er i full gang med lakkering av gulvet i gymsalen på Øvre Rindal skole og barnehage. De regner med å bli ferdige med jobben i løpet av uka. Mange små og store gleder seg til å ta gymsalen i bruk igjen.


Gymsalen ble nylig stengt på ubestemt tid, da man oppdaget av lakken flasset av på gulvet. Man fryktet at dette kunne være helseskadelig. Rektor Hilde Patterson fortelle at det var frustrerende både for skolen, barnehagen og leietakerne å ikke vite hvor lang tid reparasjonen ville ta.

- Gymsalen er ikke bare i jevnlig bruk på dagtid, den er jo også utleid nesten hver kveld, sier hun.

Men Rindal kommune tok raskt affære i denne saken.

Georg Lorgen forteller at et annet firma har vært innleid for å slipe ned gulvet. Tørset Malerservice tok fatt på lakkeringsjobben tirsdag. De så behovet for å prioritere denne jobben. "Snart klar for lek og aktivitet" skrev Tørset Malerservice på sin facebookside tirsdag, og antall "likes" tyder på at mange setter pris på det.

Ronny Bolgen og Georg Lorgen.jpg
Her markeres og males striper på gulvet. Etterpå skal det på to nye lag med lakk. Ronny Bolgen og Georg Lorgen.
 

Både ved skolen og barnehagen setter man pris på at gulvet blir reparert så fort. Her er det mange små og store som gleder seg til å begynne å ta gymsalen i bruk igjen.

Gymsalen på Øvre Rindal Barnehage.jpg
Dette blir bra!

 

Tørset Malerservice AS er medlem av Trollheimsporten.