Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Frisk bris
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Svak vind
DSC_0079

Småtrolluka er i gang

Mandag morgen møttes to hundre fotballglade "småtroll" til fotballskole i Rindal. Det er meldt bra vær hele uka, og alt ligger til rette for at Småtrolluka skal bli en fin opplevelse for alle, uansett ambisjonsnivå.

Johannes Løset, som er leder for Småtrolluka, forteller at er ca 200 deltakere på fotballskolen i år. 50 av disse er med på Småtrolluka Pluss, som er utvidet fra 40 deltakere i fjor.

Småtrolluka Pluss er et tilbud for deltakere som har litt høyere ambisjoner enn gjennomsnittet, og det er Eli Landsem som har ansvaret opplegget. Tirsdag får hun med seg Peder Winsnes fra Ranheim Fotball. Han skal også være med på trenerforum/temakveld tirsdag kveld.

DSC_0072.jpg
Eli Landsem er instruktør for Småtrolluka Pluss i Rindalshallen

I år er det fotball-VM under Småtrolluka, og tirsdag kveld blir det vist VM-kamp på storskjerm på Rindal skimuseum, men dette er for spesielt inviterte.

Årets nyhet i Småtrolluka er et samarbeid med Saga Trollheimen Hotel; foreldretur til furukjempene i Trollheimen. Det arrangeres to foreldreturer på onsdag for å se på noen av Norges største furuer.

Ellers er programmet i Småtrolluka stort sett som før, med fotballskole, turdager, "Mesternes mester" og Rindal Sparebanks triatlon ved Igltjønna torsdag kveld.

DSC_0052.jpg
I første runde i "Mesternes mester" var det om å gjøre å treffe nærmest streken med ballen.

DSC_0101.jpg
Stor fotballiver på knøttebanen.

DSC_0111.jpg
Hver meter av Trollbanen tas i bruk under Småtrolluka.
 

Flere glimt fra første dag i Småtrolluka (klikk på bildene for å se dem større og i serie):

 

DSC_0073
DSC_0078
DSC_0082
DSC_0088
DSC_0096
DSC_0102
DSC_0104
DSC_0105
DSC_0107
DSC_0114
Tips en venn Skriv ut