smågodt

Små og store drømmer på Rindal skole

Fredag var siste dagen i Drømmeuka med MOT på Rindal skole, og det ble feiret med kakao og marshmallows til alle. Elevene har hengt opp sine drømmer på et drømmetre i løpet av uka, og noen av disse drømmene kunne MOT oppfylle i dag.

kakao1.jpg
MOT-koordinator Gunnhild Meisingset hadde kakao og marshmallows til alle.

kakao2.jpg

Gunnhild Meisingset i MOT Rindal hadde kokt kakao til alle på kanina i dag. Alle ungdomsskoleelevene fikk servert kakao med marshmallows til maten. Og det satte de stor pris på!

kantina.jpg
Her går det ned mye sunn og god mat hver dag.

Åse Børset og Gunnhild Meisingset oppsummerte Drømmeuka med MOT som har vært på skolen denne uka.

Her kan du lese mer om drømmetreet og koppestabling tidliger ei uka: Drømmeuke på Rindal skole

- Det er viktig å huske å ha drømmer, noe å glede seg over, og noe å glede seg til, sa Åse Børset. - Det er også viktig å glede seg på andres vegne.

Gjennom uka har elevene vært introdusert for forskjellige nye aktiviteter og konkurranser. I dag ble det delt ut premier til de som gjorde det bra i de ulike aktivitetene. Jørgen fikk premien for blikkbokskasting, Jon Mikal fikk premien for koppestabling og Daniel fikk premien for frisbeegolf.

MOT Rindal har fått en gave på 10.000 kroner fra Rindal Sparebank. Dette går til MOT sitt lokale drømmefond, og pengene skal gå til å oppfylle små og store drømmer i årene som kommer.

Gunnhild og Åse ville vise fram spennet i de ulike drømmene, og i dag kunne de oppfylle noen av dem.

Jo ønsket seg ei krone. Og det fikk han - ei krone i ei lenke til å ha rundt halsen.

smågodt1.jpg

Flere i 9. trinn hadde ønsket seg smågodt, og det fikk de - en stor boks!

drømmemann 1.jpg

Det er også hyggelig å ønske noe for andre. 8. trinn syntes det var for galt at læreren deres er singel, så de ønsket en drømmemann til henne. Gunnhild og Åse hadde funnet den perfekte drømmemannen til lærer Brit Marie (riktignok bare på ei papplate, men det er litt av en mann!). Denne drømmemannen har alle mulige gode egenskaper, han er både snill og sexy, han lukter deilig, fiser ikke osv, osv...

drømmemannen.jpg
Lærer Brit Marie Glåmen og elevene sjekker egenskapene til drømmemannen.

rundball Morten Holte.jpg
Et synlig bevis på at Emma Iren sin drøm blir oppfylt. Bilde av rundballen, og av Morten Holte.

Hestejenta Emma Iren ønsket seg en rundball fra Morten Holte. Det fikk hun, og et synlig bevis, med bilde både av rundballen og av Morten Holte.

håndballtrenig byåsen nelly.jpg
Nelly tok imot beviset på at Rindal IL J16 får en håndballtrening sammen med Byåsens elitelag.

Den største drømmen ble avslørt sist. Ei av jentene i Rindal IL J16 håndball ønsket at laget skulle få en håndballtrening sammen med Byåsen elite. Og en organisasjon som MOT fikser det meste. Byåsens elitelag ønsker Rindal IL J16 velkommen til en av sine treninger!