Rennebu hjemme_690x450

Sliteseier mot Rennebu

Etter en litt trå start på høstsesongen for herrelaget til Rindal, kom det en etterlengtet seier mot Rennebu på Skogsletta fredag kveld. Men det ble som ventet hard kamp om poengene og spenning til siste slutt mot serietoeren. Da smaker det ekstra godt å dra i land seieren på overtid!

Fredag kveld var det endelig klart for høstens første hjemmekamp for herrelaget. Kampen ble spilt i regnbygene på Skogsletta.

Som så mange ganger tidligere i år var det gjestene som åpnet best, med scoring allerede etter 10 miutters spill. Men Rindal bruker ikke lang tid på å komme i balanse igjen. Etter 14 minutter er det Harald som får ballen på midtbanen, trer igjennom til Ola ute på høyrekanten, som slår presist inn til Roy Bolme som setter ballen i mål til 1-1.

1. omgang er ganske jevn, men med et spillemessig overtak til Rindal. Det er også hjemmelaget som skaper de fleste sjansene, men Rennebu kommer på noen farlige overganger. Det står likevel 1-1 til pause.

Også i 2. omgang er det Rindal som skaper de aller farligste sjansene, uten at vi omsetter dem i scoringer. Spillemessig er dette en dårligere omgang enn den første, men innsatsen er det ingen ting å si på.

Etter hvert som mørket senker seg over Skogsletta, og klokka nærmer seg 90 minutter, ser det ut til å gå mot poengdeling. Men med i underkant av 40 sekunder igjen av overtiden på dommerens klokke, vinner vi ballen på midtbanen. Jarl Oskar får ballen ute på venstrekanten, krangler seg forbi backen og får lagt inn til Jostein Landsem inne i feltet, som like godt klinker ballen opp i krysset, til 2-1.

En skikkelig sliteseier i regnet. Og med dagens trepoenger går vi opp på 4. plass på tabellen, men det er før Støren på 5. har spilt denne runden.

Laget bestod av:  Anders Grytbakk, Brage Storholt, Henrik Brynthe Lund, Stein Gunnar Rønningsbakk, Geir Ove Bævre, Harald Røen, Robert Jonli, Vegard Karlstrøm,
Ola Holte Helgetun, Roy Bolme, Hallvard Næss.  Benyttede innbyttere: Jarl Oskar Mykkelgård, Bendik Talgø, Jostein Landsem, Stian Bolme.

Neste kamp for herrelaget er borte mot serieleder Trønder-Lyn førstkommende torsdag, mens Flå/Lundamo/Hovin kommer til Skogsletta lørdag 12. september.

Tekst og foto: Øyvind Dalen