cfk alice naustbakk

Slet seg til seier

Damene på Surnadal/Søya/Todalen kunne juble for seier 4 - 3 over Clausenengen på Syltøran stadion lørdag. - Seieren satt langt inne, men vi var det beste laget og vant fortjent, sier trener Arild Nerland.

Det var gjestene som kom best i gang, til tross for at hjemmelaget hadde ballen mest og virket til å ha full kontroll. Helle Naalsund suste avgårde et langskudd, og sørget for at CFK ledet 1 - 0 etter 10 minutter. Etter scoringen fulgte en periode der begge lag skapte lite foran mål. I det 27. spilleminutt headet en uheldig spiller på CFK ballen i eget nett, etter et innlegg fra Ragnhild Smevoll. Like før pause vendet kaptein Mari Smevoll av forsvaret, og dundret ballen utagbart i mål. Surnadal/Søya/Todalen kunne dermed gå til pause med ledelse 2 - 1.

Andre omgang var kun minuttet gammel da det var hjemmelagets tur til å sette ballen i eget mål. Surnadal/Søya/Todalen kjempet godt, og kom til flere målsjanser. I det 67. spilleminutt satte Mari Smevoll ballen i mål etter corner fra søster Ragnhild, og fem minutter senere økte Alice Naustbakk ledelsen til 4 - 2 etter en flott lobb over keeper. CFK skapte lite, men var effektive på sjansene de fikk. Seks minutter før full tid reduserte de til 4 - 3 etter et flott angrep. Vertene red likevel stormen av, og kunne juble for 3 nye poeng. 

Surnadal/Søya/Todalen har ambisjoner om å være med i opprykkskampen til 2. divisjon, og dagens seier var viktig på veien dit.

- Selv om vi måtte slite for poengene i dag er jeg godt fornøyd med det jentene leverer. De jobber og sliter i nitti minutter, og får tre poeng i belønning for strevet. Sesongstarten har vært grei, og jeg føler vi er der vi skal være. Neste helgs hjemmekamp mot Dahle er en nøkkelkamp. Den må vi vinne, sier Nerland.

arild nerland jubel.jpg
Arild Nerland slipper jubelen løs

Se tabellen her 

Kampfakta Surnadal/Søya/Todalen - Clausenengen 4 - 3 ( 2 - 1 )

Eline Børmark
Maren Halgunset
Ane Mogstad
Trude Gjørsvik
Åslaug Grimsmo
Ragnhild Smevoll
Gine Fugelsøy
Malin Einmo
Mari Smevoll
Alice Naustbakk
Thea Holten

Marte Næss

cfk mari smevoll
cfk thea holten
cfk thea
cfk1
cfk2
cfk3
cfk4
cfk5
cfk alice naustbakk
cfk alice
cfk ane mogstad
cfk einmo
cfk gine