kfk ørjan nes haugen

Tapte 1 - 3 mot KFK

Skuffende serieåpning

Etter en usedvanlig god sesongoppkjøring, var forventningene skyhøye før årets første seriekamp i 4.divisjon. Men opprykksfavorittene KFK ødela festen, og tok med seg alle tre poengene hjem til Kristiansund.

Kaptein Trond Blekken var lite fornøyd etter kampen - I dag er vi tilbake til gamle synder. Vi får ikke frem spillet og innsatsen vi har vist i cupkampene, og mangler spesielt tempo på ballen. Du kan trygt si vi kom kraftig ned på jorda igjen, sier en skuffet kaptein som ble kåret til banens beste spiller.

KFK tok tak i kampen fra første spark, og var det klart beste laget det første kvarteret. Surnadal kom etter dette mer inn i kampen, og spillet jevnet seg ut. I det 29.minutt sørget Trond Blekken for at Surnadal gikk opp i ledelsen 1 - 0.

Etter hvilen var KFK mer på hugget enn hjemmelaget, og i det 54.minutt fikk de lønn for "strevet" da Ronny H. Svanemsli utlignet til 1 - 1. Bare tre minutter senere stanget Andreas S. Nielsen ballen inn etter et presist hjørnespark, og sørget for at KFK gikk opp i ledelsen 2 - 1.

Med 25 minutter igjen å spille ble KFKs Morten Høvik utvist etter to gule kort. Dette klarte ikke hjemmelaget å utnytte til sin fordel. KFK punkterte kampen to minutter på overtid med et kjempeskudd av Morten Iversen. Surnadal tapte dermed sesongåpningen 1 - 3.

På forhånd omtalte mange denne kampen som en nøkkelkamp mellom to av opprykksfavorittene. Etter kampen jublet spillerne på KFK som om at opprykket allerede var sikret, og en av spillerne var mer glad enn andre - Wow, gutta! Dette er bedre enn 17.mai!

Neste kamp for Surnadal er torsdag 24.april . Da er det klart for 1.runde i cupen, der Molde er motstander. - Jeg tror nok Molde må finne seg i å være favoritt, ler Blekken. Dette er en ren bonuskamp for oss, og jeg håper mange tar turen for å se på oss. Dette blir en opplevelse som vi gleder oss veldig til.