frei roy bolme

SIL vant uten å imponere

Surnadal vant 2 - 0 over Frei i høstsesongens første seriekamp på Syltøran stadion lørdag ettermiddag. To scoringer av Roy Bolme etter pause sørget for seier, men det var ingen imponerende kamp av Surnadal, som bør opp minst et hakk for å beholde sin posisjon på tabellen.

Lavt tempo og mange personlige feil preget en svært kjedelig og sjansefattig førsteomgang. Pausen gjorde begge lag godt, for det var noe bedring i spillet i andreomgangen. Surnadal var det førende laget det meste av kampen, og gikk fortjent opp i ledelsen 1 - 0 i det 71.minutt, etter at Dan Blekken serverte Roy Bolme et perfekt innlegg. Frei var farlig nær utligning ved et par anledninger, men en god keeper Steinar Bæverfjord Ranheim holdt buret rent. Drøye fem minutter før slutt avgjorde Surnadal kampen, der Roy Bolme fikk æren av å avslutte et flott angrep. Dermed vant Surnadal høstsesongens første kamp, og beholder 2.plassen på tabellen.

Assisterende trener, Håkon Solem, var godt fornøyd med tre nye poeng.

- Dette ble en slitekamp, så vi skal se oss fornøyd med seier og tre viktige poeng. Vi spiller ikke optimalt, men kan trolig sette det på kontoen for feriemodus, sier Solem som fungerte som hovedtrener i Webjørn Holtens fravær.

- Tendensen til godt spill er klart til stede, og når vi klarer å gjennomføre det vi har trent på, fungerer det slik vi ønsker. Frei er et vanskelig lag å spille mot. Kampen ble ganske lik bortekampen vi spilte i vår, som vi tapte 1 - 0. Du kan trygt si det er en klar forbedring siden den gang, smiler Solem.

Kampfakta Surnadal - Frei 2 - 0 ( 0 - 0 )

Steinar B. Ranheim
Håkon Bredesen
Lars Mogstad
Vegar Brøske
Ørjan Nes Haugen
Stein Todalshaug
Bjørnar D. Sæter
Dan Blekken
Hallvard Næss
Andreas D. Sæter
Roy Bolme

Sven Ranes
Emil H. Ansnes
Bjarne Madaus
Ola Holte Helgetun -Debuterte på Surnadal i dagens kamp!
Sander Smevoll

frei dan blekken.jpg

frei hallvard næss.jpg

frei roy bolme2.jpg

frei sven ranes.jpg

frei vegar brøske.jpg