Veistikker Trollheim

Sikret veistikkeavtale

Nylig fikk Trollheim AS i land en toårig avtale med Mesta for veistikkeleveranse. Det tilsvarer 4-5 millioner per år og sikrer arbeid for de syv som arbeider på avdelingen.

Trollheim er én av kun to-tre andre som leverer veistikker på landsbasis, forteller driftsleder og avdelingsleder i Sunndal, Per Olav Garte. Avtalen med Mesta har Trollheim hatt siden 90-tallet og arbeidsleder på veisikringsavdelinga, Therese Bersås, forteller at de vant anbudsrunden på tross av at de ikke konkurrerte med lavest pris. Det ble kvaliteten og leveringsdyktigheten som ble avgjørende.

Mesta-avtalen utgjør 70% av omsetningen på veisikringsavdelingen, mens de siste 30% er salg til kommuner, entreprenører og private. Totalt leverer Trollheim rundt en million røde og sorte plaststikker og bambusstikker rundt om i hele landet. De får stikkene i ferdige lengder fra Sverige, og de teipes så med refleksteip både for hånd og ved hjelp av to automatiserte maskiner. For Trollheim AS, og spesielt for de syv som jobber med veisikring, ble onsdag derfor en merkedag som ble behørig feiret med kaffe og kake.

- Det betyr mye for avdelinga vår at vi fikk i land denne avtalen, sier Garte.

 

På bildet ser vi Anne Lise Bjørnås, som tar teipinga med en solid dose godt humør. Per Olav Garte og Therese Bersås t.v.