midsund bjørnar

Sikret tre svært viktige poeng

Surnadal vant lørdagens bortekamp mot Midsund 3 - 5 etter scoringer av Bjørnar D. Sæter, Sven Ranes, Dan Blekken og Roy Bolme (2). Kampen ble unødvendig spennende i andreomgangen, da vertene scoret to kjappe mål og reduserte til 3 - 4.

Midsund fikk en pangstart på kampen, og brukte bare tre minutter på å sette inn kampens første mål. Bjørnar Dalsegg Sæter utlignet til 1 - 1 i det 17.minutt, og  det var starten på en svært god periode for Surnadal. Sven Ranes sørget for ledelse 1 - 2 i det 19.minutt, før Roy Bolme og deretter Dan Blekken sørget for at Surnadal kunne gå til pause med med en solid 1 - 4 ledelse.

Ti minutter ut i andre omgang reduserte Midsund til 2 - 4, og bare to minutter senere sørget hjemmelaget for ny spenning i kampen med redusering til 3 - 4. I det 84.minutt var Roy Bolme både heldig og god som via en midsundspiller satte ballen i mål, og punkterte kampen til surnadals fordel.

Fredag kveld tapte serieleder KFK hele 5 - 0 mot Dahle. Dagens seier mot Midsund sørget for at Surnadal fortsatt ligger på andreplass på tabellen, men nå er avstanden opp til KFK krympet til tre fattige poeng. Dahle og Eidsvåg har samme poengsum som Surnadal (34 poeng). Se tabellen her.