Sigrid Bråten (1)_1024x678

Sigrids helhetsterapi på Trollheimsporten

Sigrid Johanne Høston Bråten har starta Sigrids helhetsterapi og er blitt med i Trollheimsporten. - Det er ikke noe hokus pokus jeg driver med. Hver enkelt må arbeide med seg sjøl, sier ho og er litt overraska over pågangen fra de mange som sliter med angst og depresjoner. - Det er helst de med litt mindre ting og plager jeg driver med, sier ho.

- Små ting kan ta svært mye energi hver eneste dag. Det er tankene som plager folk, sier Sigrid Bråten og har god tro på det ho kaller EFT - noe du kan lese alt om her: EFT (vanlig) og EFT Power.

Stort skritt ved å ringe
Sigrid synes hver enkelt som ringer til ho har tatt et stort skritt allerede ved å ta opp telefonen. - Da har de vist at de ønsker å gjøre noe, sier ho. Sjøl har Sigrid hatt sine nedturer og for å ha energi nok til hver enkelt, tar ho ikke fleire enn to besøk om dagen tre dager i uka.

- Dette for å ha tid og ro til å være medmenneske, sammen med teknikkene jeg bruker, forteller ho til Trollheimsporten. 

Slik presenterer Sigrid Høston Bråten i Sigrids helhetsterapi seg sjøl på sine nettsider:
Ideen bak helhetsterapi er at man skal kunne ha et spekter av behandlingsformer å tilby, slik at behandlingen tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Terapeuten kan nærme seg problemet med flere verktøy og behandle, balansere, styrke, støtte og forebygge sykdommer ved å sette i gang de naturlige helbredelsesprosesser i kroppen.

Jeg fremsetter ingen påstander, løfter eller garantier og stiller ingen diagnoser. Du er selv ansvarlig for din egen medisinske behandling og pleie.
Taushetsplikt er en selvfølge!
Jeg lover å høre på deg og bruke mine terapiformer etter beste evne.

Mine behandlinger går på tankens kraft.

Jeg mener at vi mennesker kan velge hvordan vi vil tenke, positivt eller negativt. I en tid med mye som skjer både i den private omsorgsrollen og i jobben kan det være godt å stoppe opp og få litt påfyll f.eks. gjennom healing. Mange sliter med frykt eller fobier som en ikke vil gå til legen med. En kan synes det er «småting», men kan skape store nok utfordringer i hverdagen. Andre igjen kjenner en avhengighet som en skulle ønke å være kvitt. 

En kan kjenne seg urolig innvendig uten å klare å sette fingeren på hvorfor. Det er meget mulig at EFT og EFT Power eller hypnoterapi kan være til god hjelp. Det er enkelte ganger i livet en kan føle en står fast. At en trenger noen å dele tanker med, eller legge framtidsplaner sammen med. Da kan coaching være en god arbeidsform.

- Det meste er mulig, men du må være villig til å gjøre en innsats sjøl, sier ho. Du treffer Sigrid i Sagagrendvegen 8 i Rindal og på tlf 905 70 345.


Les mer om Sigrids helhetsterapi her: Hva er egentlig helhetsterapi?