Ole Solvik og Magne Bjørnstad

Signerte sponsoravtale

Rindal IL ved daglig leder Ole Solvik signerte onsdag ny to-årig sponsoravtale med Rindal Sparebank. 

Bildet over: F.v. Ole Solvik og Magne Bjørnstad.

- Rindal Sparebank er vår generalsponsor, og støtten utgjør ca. en tredjedel av sponsorinntektene til Rindal IL. Dette er en omfattende avtale som vi er veldig takknemlig for, sier Ole Solvik. 

Rindal IL har 730 medlemmer (2017), og har avdelinger innen fotball, håndball, ski og friidrett, i tillegg til turstigruppa. 

- I 2017 inngikk vi sponsoravtaler til en verdi av 300.000,- med forskjellige lag/organisasjoner samt enkeltpersoner. I år ønsker vi å konsentrere oss om å støtte de forskjellige lagene, og går bort fra å sponse enkeltpersoner, sier Magne Bjørnstad, banksjef i Rindal Sparebank. 

Bjørnstad forteller at de gjennom sponsoravtaler og gaveutdeling gir ut en andel av bankens overskudd til allmennyttige formål. Midlene går ikke bare til idrett, men også forsamlingshus, velforeninger og andre søkere.

- Sponsingen av Rindal IL kommer ikke bare selve laget til gode, men også allmennheten ved at lysløype og turstier er tilgjengelig for alle, da disse er driftet av Rindal IL, sier Bjørnstad.