Ingress

Sesongens første seier!

Søndag var det duket for Surnadals herrelag sin andre hjemmekamp i idrettshallen. En jevn og spennende kamp mot Midsund endte med seier til hjemmelaget. Dagens kamp ble Surnadals nyoppstartet herrelags første seier, og stemningen stod i taket.

Herrelaget var mannsterke med tretten spillere på kampkortet. Surnadal startet kampen bra, og fikk raskt straffe. Den satte Petter Mathisen Giæver sikkert i mål. Med et godt forsvar og en sikker keeper strevde Midsund med å ta ledelsen. Først etter halve førsteomgangen var det uavgjort, men Surnadal dro fra igjen. Med bare 6 minutter igjen av første omgang ledet Surnadal 11-8, men Midsund hentet seg inn igjen og utlignet til pause. Pauseresultatet ble 12-12.

I andre omgang tok Midsund ledelsen, men Surnadal tok igjen og holdt ledelsen resten av kampen. Keeper Stian Faksnes ble bare sikrere og sikrere i mål, og med godt angrepsspill forover stemte det godt for surnadalingene i dag. Tilskuerne var ivrige og heiet fram herrelaget til sin første seier på stillingen 26-24.

Ander Moe Sæter reiste fra Elverum for å spille denne kampen og satte 6 mål for Surnadal. Han forteller at laget ble enige om å begynne med å sette forsvaret, siden Midsund var et lag som skåret opp mot 30 mål i kampene sine. Sæter følte de vant kampen i forsvar og at det løsnet for laget i angrep.

-Det at vi er 13 mann hjelper også på, smiler Sæter fornøyd. 

 

Kampfakta Surnadal - Midsund 26-24 (12-12)

Stian Faksnes        

Vebjørn Bergheim          

Espen Fougli Vraalsen     4

Mikkel Bæverfjord

Helge Rodal                    4

Magne Ranes                 

Petter Mathisen Giæver  8

Joakim Halgunset           1

Robin Tørset Brøske

Rune Fjærvik                

Ole Joar Bruset          3

Ståle Sæterbø

Anders Moe Sæter       6

 

DSC_0253
DSC_0256
DSC_0257
DSC_0268
DSC_0276
DSC_0295
DSC_0382
DSC_0404
Petter Mathisen (1)