kamp5

Seriestart for damelagene

Både Surnadals 4.divisjonslag og Rindals 5. divisjonslag kaster i gang håndballsesongen søndag 25. september. Surnadal møter Flå 2 i Horghallen, mens Rindal tar turen til Størenhallen for å møte Sokna.

For første gang på mange år stiller Rindal med seniorlag. Ny organisering av divisjonssystemet i regionen førte til at de måtte starte i den nye 5. divisjonsavdelingen. Derfor blir det ingen lokaloppgjør mot Surnadal denne seongen. Rindal har klare opprykksambisjoner og har vist i treningskampene mot Surnadal i sesongoppkjøringen at de mest sannsynlig vil kjempe helt i toppen av 5. divisjon, og blir trolig å se i 4. divisjon allerede neste sesong. 

Rindal seriestarter mot Sokna i Størenhallen klokken 16.45 søndag. Du kan se tabellen og terminlisten her.

rindal d5 sesongen 16-17.jpg
Rindal IL D5 sesongen 16/17

Surnadal leverte en god sesong i 4. divisjon i fjor, og endte til slutt på en fin 3. plass med like mange poeng som Sjetne på 2. plass, men med dårligere målforskjell. Kristiansund rykket opp til 3. divisjon. Damelaget har hatt en lang og god sesongoppkjøring og er godt i rute til sesongstarten søndag. Sunadal har havnet i en langt tøffere avdeling enn i fjor, der flere lag har ambisjoner om opprykk. Trener Ole Magnar Ulvund uttalte tidligere i år til Trollheimsporten at laget har ambisjoner om å bli blant de fire øverste lagene på tabellen. I avdelingen til Surnadal er det også flere 2`er lag som betyr at klubben har damelag i høyere divisjoner. Det er ofte ei utfordring å møte slike lag, da de kan forsterke laget sitt ved behov. Søndagens motstander er Flå 2, som har lag i både 3. og 4. divisjon. 

Surnadal serieåpner mot Flå 2 i Horghallen søndag klokken 18.00. Se tabellen og terminslister her.

surnadal d4 sesongen 16-17.jpg
Surnadal D4 sesongen 16/17