Hege Gåsvand 2015

Ser fram til Optimistkonferansen

Hege Gåsvand hos Rindalslist AS ser fram til Optimistkonferansen onsdag. Hun gleder seg ikke mist til å høre Ståle Økland med foredraget "Tenk som en rockestjerne! Fremtidens ledelse". - Ståle Økland forteller oss om framtida. Det han formidler gjelder oss alle, hele tiden, sier Hege.

Ståle Økland er trendekspert, forfatter og foredragsholder. Han holder foredrag om trender, ledelse og innovasjon. På foredragsformidleren Athenas sine nettsider står det at Økland klarer kunststykket å forklare viktige fremtidsspørsmål på enkel, forståelig og underholdende måte. Dette er en veldig god beskrivelse, synes Hege Gåsvand.

Ståle Økland.farge. foto Paal Audestad mindre.jpgHege Gåsvand har hørt Ståle Økland før, på en konferanse for byggeindustrien i Oslo. Da holdt han et annet foredrag enn det han skal holde på Optimistkonferansen. Hege syntes det var spennende og inspirerende å høre på, så da Optimistkonferansen spurte etter tips om aktuelle foredragsholdere passet hun på å fortelle dem om Økland.

- Ståle Økland er sønn av fotballspilleren Arne Larsen Økland, forteller Hege. - Ståle Økland er trendforsker, og reiser rundt i Norge og Europa for å se hva som skjer, og finne ut hva som kommer i framtida. Han er veldig framoverlent, og viser hvor viktig det er å ha et åpent sinn om hva som skjer framover. Han formidler det på en god og humoristisk måte, og det han snakker om bør være interessant for alle.

Økland snakker mye om morgendagens kunder, og morgendagens ansatte. Det er jo svært viktig sett fra et bedriftssynspunkt. Vi har jo alle hørt suksesshistorier, og hvordan man har kommet dit man er i dag. Men hos Økland er det i stedet framtida som er i fokus.

- Vi må forandre oss i takt med det som skjer ute i den store verden, og det skjer jo så fort, sier Hege. - Det er den som klarer å henge med som vil overleve.

Arrangøren av Optimistkonferansen oppfordrer alle lokale bedrifter til å sende så mange som mulig av sine medarbeidere på Optimistkonferansen. Og Hege Gåsvand forteller at både Rindalslist, Rindalshytter og Rindal Byggevare vil bli godt representert.


Her kan du lese mer om alle foredragsholderne på Optimistkonferansen.