Rindalshuset inngang_690x406

Seniorkampene avlyst på grunn av vannlekkasje

Arbeid med taket på Rindalshuset førte fredag til vannlekkasje på gulvet i hallen. Det er ikke forsvarlig å gjennomføre dame- og herrekamper, så lørdagens seniorkamper er avlyst. Avgjørelsen om kampene til J12 og J14 går som planlagt blir avgjort lørdag formiddag. 

Arbeidet med å oppgradere taket startet for fire dager siden. Fredag var den innleide entrepenøren uheldig når de boret seg gjennom den gamle pappen på taket, noe som endte med vannlekkasje på hallgulvet. Som en konsekvens av dette blir det planlagte lokaloppgjøret mellom damelagene til Rindal og Surnadal, og serieåpningen til herrelaget til Surnadal avlyst. 

- Byggherren er veldig lei seg for det som har skjedd, sier Bård Magne Sande i Rindal kommune.

Slik situasjonen er fredag kveld er det ikke forsvarlig å gjennomføre seniorkampene. Det er dårlige nyheter for styreleder i Rindal håndball, Gro Baar.

- Vi har gledet oss veldig til denne dagen, og har planlagt en lang og artig dag i Rindalshuset. Slik blir det dessverre ikke, men vi håper på å få gjennomført kampene som J12 og J14 har mot Surnadal. Om det ikke drypper mer og gulvet blir tørt, satser vi på å få gjennomført Kick-off arrangementet vårt og de to aldersbestemte kampene, sier Baar.

Trollheimsporten kommer med ny beskjed lørdag formiddag.

Herrelaget til Surnadal forsøkte å få flyttet kampen til Surnadal idrettshall, men lykkes ikke med dette.