åndalsnes geir bævre

Seieren glapp på overtid

Surnadal snudde kampen fra å ligge under 0 - 1 til å lede 2 - 1, men på overtid scoret Åndalsnes og sørget for at det ble poengdeling på Syltøran stadion lørdag. Geir Bævre (bildet) og Erik Kvendset Andersen scoret målene til hjemmelaget.

Surnadal hadde alle muligheter til å klatre til 2. plass på tabellen, men rotet altså bort seieren på overtid i lørdagens hjemmekamp mot Åndalsnes. Etter en målløs førsteomgang ble det mer action etter pause. I det 53. spilleminutt scoret gjestene på et langskudd etter tafatt forsvarsspill av Surnadal. Sju minutter senere utlignet Surnadal til 1 - 1 etter scoring av Geir Bævre. I siste ordinære spilleminutt sørget Erik Kvendset for jubel da han sendte Surnadal opp i ledelsen 2 - 1, og alle trodde at poengene var sikret. Men på overtid av overtiden klarte Åndalsnes å sette inn utligningsmålet, og Surnadal rotet bort 2 poeng.

Etter 14 serierunder ligger Surnadal på 3. plass på tabellen med 26 poeng - fire poeng etter serieleder Sunndal.

Neste kamp for Surnadal er lørdag 25. august borte mot Midsund.

Frikk Hauglann Talgø er endelig tilbake etter et langt skadeavbrekk. Han bidrar med stor fart i laget.