rapp connie moen

Seier til damene, tap for herrene

Surnadals håndballdamer vant et målfattig oppgjør mot Rapp på bortebane søndag kveld, og avanserte til 8. plass på tabellen. Herrene fikk store problemer i kampen mot Charlottenlund og tapte til slutt 41 - 24.

I en glovarm idrettshall var det surnadalsdamene som klarte å holde hodet kaldt i en slitekamp i Rosenborghallen søndag kveld. Surnadal ledet gjennom hele kampen, og til pause hadde de opparbeidet seg en fin femmålsledelse på stillingen 7 - 12.

Andreomgangen ble et slit for begge lag, som til sammen bare klarte å sette 11 baller i mål. Åtte minutter før slutt ledet Surnadal 11 - 16, men Rapp ga seg aldri og skapte ny spenning i kampen da de reduserte til 14 - 16 tre minutter før slutt. Surnadal klarte å stå i mot, og flere mål ble det ikke i kampen.

Surnadal klatret til 8. plass på tabellen med 11 poeng på 16 kamper. Sesongen avsluttes med to vanskelige kamper. Fredag er det bortekamp mot NTNUI fredag og lørdag kommer Sjetne på besøk til Surnadal idrettshall.

Møtte overmakten på bortebane
Lørdag overbeviste herrelaget med å spille uavgjort 23 - 23 mot NTNUI uten innbyttere. Søndag stilte Surnadal med to innbyttere, men oppgaven ble for tøff i møtet med Charlottenlund 3.  Til pause ledet hjemmelaget 22 - 8. Andreomgangen ble jevnere, men vertene vant til slutt enkelt 41 - 24.

To hjemmekamper gjenstår for Surnadal. Lørdag møter de Utleira 2, men sesongens avsluttes mot Charlottenlund 3 søndag.

Charlottenlund 3 - Surnadal 41 - 24 ( 22 - 8 )