Sagene puck lagbilde 12

Sagene Puck:

Seier i sesongens første kamp

Lørdag reiste vi inn til flotte omgivelser i Fosenhallen for å møte Ørland flyers igjen. Vi har som regel hatt god kontroll på motstanderen, men  i 1. periode lå vi under med 2-0 etter 4 minutter.

En meget slow start fra vår side, men skal vel bare mangle ettersom dette er første gang på skøyter siden mars. Rickard Larsson satte reduseringen før pause og vi fikk en velfortjent hvil etter et hardt møte med isen.

2. periode startet og vi slipper inn nok ett mål før det har gått 2 minutter. Men etter dette skjerpet vi oss betraktelig og fikk mer fart på skøytene og ble mer samspilt. 2. periode endte 3-3, hvor Rickard og Odd Inge Løseth setter måla.

3. periode starter jevnt og vi viser god disiplin i bakre rekker. Vi tar over kampen og setter 2 mål ved Rickard og Sondre Bjørnstad, som sikrer nok en seier for iskrigerne fra Sagene Puck.

Flott sesongstart og nå håper vi værgudene spiller på lag med minusgrader så vi får lagt is på vår egen lekestue. Håper mange vil benytte isen denne sesongen!

Vil også trekke frem vår banemann, altmuligmann og ildsjel uten like for en fantastisk innstats for ishockeymiljøet i Rindal. Bjørn Løset er en stor ressurs for oss. Så takk for innsatsen!

Følgende var med:

Forsvar: Olaf Karlstrøm, Magnar Løset, Fredric Talgø, Jan Nergård og Sondre Bjørnstad

Angrep: Felix Hoem, Ole Bjørn Grytbakk, Odd Inge Løseth, Inge Skjølsvold, Rickard Larsson (Banens Beste), Eirik Tørset, Odd Inge Kvernberg, Espen Wilhelmsen og Bjørn Løset.

Tekst og foto: Eirik Tørset/Sagene Puck