IMG_5169

Sammenlagtseier på hjemmebane

Råg Rindal vant sammenlagt i klassene MX Junior og MX Åpen i 2. runde av midt-norsk mesterskap i motocross på Kvanne i Surnadal søndag. Mathias Rognskog, Håkon Sæter og Aleksander Rognskog fikk også svært gode sammenlagtplasseringer.

Bildet over: Premieutdeling MX Junior: 1. Råg Rindal, 2. Jørgen Dahle, 3. Mathias Rognskog, 4. Håkon Sæter (Foto: SMXK)

Første dag av 2. runde i midtnorsk mesterskap kan du lese om her.

Hjemmefavoritten Råg Rindal vant 4/4 heat i MX Junior og 3/4 heat i MX Åpen søndag. Det sikret han seier sammenlagt i begge klassene i mesterskapet. Råg Rindal skriver på sin facebookside at han er veldig godt fornøyd med helga, og takker et fantastisk publikum.

Mathias Rognskog tok en sterk 2 plass i MX junior. Dermed rykket han opp på 3. plass sammenlagt. Håkon Sæter måtte vike plassen for lagkompisen, og endte på 4. plass sammenlagt i MX Junior.

Aleksander Rognskog tok andreplassen i klassen MX 13 - 15.

Klubben oppsummerer mesterskapet som vel gjennomført, med gode prestasjoner, stor publikumsoppslutning og mange hyggelige tilbakemeldinger.

Premieutdeling MX Åpen: 1. Råg Rindal, 2. Magnus Vassgård, 3. Elias Ishoel (Foto: SMXK)