Torsdag
Torsdag Skyet
Skyet
Stille
Fredag
Fredag Delvis skyet
Delvis skyet
Frisk bris
Rindal kommunehus 2019

Saken endte med forlik

Torsdag 14. mars ble det gjennomført rettsmekling i saken mellom Solveig Fosseide og Rindal kommune ved Nordmøre tingrett. Saken endte med forlik.


Har oppnådd det hun ønsket

- Solveig Fosseide ga avkall på erstatning for det økonomiske tapet sitt, men fikk oppreisningserstatning i henhold til det hun hadde krevd, med kr 50.000. Det ligger også i forliket at kommunen dekker advokatkostnader hennes, sier Fosseides advokat Atle Melø.

Ifølge advokten representerer forliket en symbolsk seier for Solveig Fosseide.

- Hun har ikke satt i gang denne saken med økonomisk gevinst for øye. For henne har det vært viktig å få satt søkelyset på kritikkverdige forhold hos ledelsen i Rindal kommune og å få en oppreisning for den behandlingen hun har måttet tåle fra ledelsens side. Det har hun nå oppnådd, sier Melø.


Glad for at saken er avsluttet

Ordfører Ola T Heggem sier at dette er en kjedelig sak for Rindal kommune, og at han er veldig glad for at man har kommet fram til et forlik. Han presiserer at det ikke er snakk om en erstatning i denne saken, men et vederlag for å komme fram til et forlik der alle uoverenstemmelser mellom partene nå er avsluttet.

 

Bakgrunnen for saken er tidligere omtalt på Trollheimsporten.

Tips en venn Skriv ut