Sagene Puck møtte Brundalen Bandits i finalen

Felix-Eirik- Lasse

3.rekke:
Espen-Bjørn-Sondre

Sagene Puck - Ørland Flyers

Første kamp i cupen var mot Ørland Flyers. Det ble en jevnspilt kamp i 1.periode, hvor vi var det førende laget. Vi skapte flere sjanser, men klarte ikke å omsette disse til mål. Men mot slutten av 1.periode fikk vi endelig satt pucken i mål, og deretter åpnet det seg for iskrigerne fra Rindal. Ole Bjørn Grytbakk fikk servert en flott pasning fra Espen Wilhelmsen, som ble første mål for oss. Ole Bjørn puttet deretter 2-0 etter en pasningsfeil av Ørland Flyers.

3-0 kom av en fantastisk soloprestasjon fra Eirik Tørset, først sendte han en lompe uten mening midt på keeper, før han ganske så treigt var på returen og rota pucken i mål. Over i 2.periode brilijerte Rindals sterkeste mann og Rindal IL’s toppscorer fra fotball. Stjernesamarbeid var det som skulle til. Odd Inge fikk en flott passning fra Roy Bolme, som gjorde 4-0 til fordel Sagene Puck.

Olaf Karlstrøm sto for den 5. scoringen, med et skudd fra backposisjon med en assist fra Magnar Løset.

Espen og Bjørn sto for 6-0 målet, hvor Bjørn serverte Espen. Jan Nergård avsluttet det hele med et skudd som fomlet seg inn bak keeper, assist Bjørn Løset.

En flott kamp av gutta, hvor det ender med en deilig 7-0 seier!

Sagene Puck-Brundalen Bandits

Her viste det seg at det er forskjell på 4.divisjon og treninger i ishall. Bandittene fra Brundalen rundspilte krigerne fra Sagene, med vakkert spill og hardt arbeid. Vi var selvfølgelig slitne etter første kamp, og legger mesteparten av skylden på dette. For ingen kan vel slå Møre's stolthet?!

Bandits fikk kjapt en 2-0 ledelse, men vi viste vilje og fikk scoret 2-1 ved Ole Bjørn og en assist av Odd Inge Kvernberg. På slutten av 1.periode hadde vi flere muligheter alene med keeper, men klarte ikke å få lurt banditten. 2.periode ble meget jevn, men Brundalen fikk måla, og vant til slutt 4-1 over ett meget slitent Sagene Puck.

En artig opplevelse for oss, og vi vil rette en stor takk til sponsorgaven fra Vibo Entreprenør AS og Tørset Malerservice AS.

Retter også en takk til de 4 tilskuerne som var med på turen. Men det er alltid plass til flere hvis vi gjentar dette. Tror de fleste vil oppdage en meget underholdene idrett.