"Så bra at oss e her!"

Gudstenesta i Rindalskjerka denne søndagen var prega av mange 4.åringar med foreldre og besteforeldre, og at preiketeksta handla om kor fint det var å vere i lag med Jesus på fjellet.

IMGP3015_690x460.jpg
Salt & Pepper i lag med 4-åringar

Her er preiketeksta for Kristi Forklarelsesdag:
Luk 9,28-36

28 Omkring åtte dager etter at han hadde sagt dette, tok han med seg Peter, Johannes og Jakob og gikk opp i fjellet for å be. 29 Og mens han ba, fikk ansiktet hans et annet utseende, og klærne ble blendende hvite. 30 Med ett sto det to menn og snakket med ham; det var Moses og Elia. 31 De viste seg i herlighet og talte om den utgangen livet hans skulle få, om det han skulle fullføre i Jerusalem. 32 Peter og de andre hadde falt i dyp søvn. Nå våknet de og fikk se hans herlighet og de to mennene som sto sammen med ham. 33 Da mennene skulle til å forlate ham, sa Peter til Jesus: «Mester, det er godt at vi er her. La oss bygge tre hytter, en til deg, en til Moses og en til Elia» – han visste ikke selv hva han sa. 34 Mens han talte, kom det en sky og skygget over dem, og da de kom inn i skyen, ble de grepet av frykt.35 Det lød en røst fra skyen: «Dette er min Sønn, den utvalgte. Hør ham!» 36 Og da røsten lød, var det ingen annen å se, bare Jesus. Disiplene tidde med dette. På den tiden fortalte de ikke til noen hva de hadde sett.

 

Disiplane hadde det bra på fjellet, og Lene prest ville at at alle skulle ha det bra i Rindalskjerka. Ho fekk alle med på å seie på rindaling: 


-  Så bra at oss e her!"

 

Salt & Pepper_690x461.jpg

- noko også barnekoret "Salt & Pepper" song om.

4-årsbok_690x459.jpg

Soknerådsmedlem Monica Gulla og konfirmant Mathilde Eidnes Bakken delte ut 4-årsboka til spente 4-åringar!

IMGP3018_690x529.jpg
Eit utvida barnekor!

Trym Halgunset Røen_690x459.jpg

Trym Halgunset Røen viser stolt fram nyboka i til oss, foreldre og besteforeldre!

IMGP3024[1].JPG