IMG_3424

Rulleski og myrløp

1,2 mil rulleski oppover Romundstadbygda og myrløp nedover Åsann til Rindal sentrum setter punktum for Camp Trollheimen i Rindal for i år.

I sin sjette og siste økt går de eldste deltagerne på skisamlinga under Camp Trollheimen i Rindal først på rulleski fra basen ved Saga Trollheimen Hotel opp til Storli i Romundstadbygda, og skal deretter løpe ned igjen over myrer nedover Åsann, via post 3. Og det er ikke den hardeste økta de har vært gjennom på dagene med skisamling. 

 

Nok myr?
- Dette har blitt signaturøkta til Camp Trollheimen sier Atle Norli som frakter løpesko, banan og 20 liter drikke til deltagerne. Når de kommer opp til Storli står ennå den tøffeste delen av økta igjen - nedfarten i myrterreng. Denne økta ble gjennomført for første gang under Camp Trollheimen i fjor, hvor den fikk gode tilbakemeldinger. - “Nå er det nok myr” var en av dem, ler Norli. Det er mye fint skiløperterreng i Rindal, konkluderer han. 

Lars Hol Moholdt er en av tre som leder økta i dag, på hjemmebane. - Jeg vet ikke om noen steder som er bedre å trene på enn dette. Det er gøy å vise fram, sier han. - Jeg håper at det kjennes og at det er gøyttj! 

Det er 17-19-åringene som har gått helt opp til Storli, mens gruppa på 14-16 år gikk på rulleski opp til Heggem, og møter senere de eldste ved Kysingvatnet for nedfarten. Skiskolen for de fra 9-14 år avslutter i dag med fjelltur.

 

Ikke sliten
Martin Haarstad fra Asker er en av deltagerne som gjør bytte fra rulleski til joggesko. 

- Gleder du deg til resten av økta?

- Nei! Joda, det blir greit, sier askerbøringen som har familie i bygda. Han kjenner seg ikke sliten ved Storli, men anslår at han nok kommer til å gjøre det om to timer. 

Undertegnede slår fast at de topptrente Camp Trollheimen-ungdommene nok har en annen definisjon av “sliten” enn majoriteten. 

 

Se mange video- og bildeglimt fra Camp Trollheimen sine harde økter på facebooksiden deres.

IMG_3426.JPG

IMG_3429.JPG
Utstyrsbytte og drikke- og energipåfyll ved Storli før nedfarten.