07 Gitarist i spotlight

Rocket i regnet

Fredagskveldens utekonsert så lenge ut til å bli en av få med god temperatur og oppholdsvær, men i ekte laksefestival-stil meldte nedbøren sin ankomst allerede før kveldens hovedband, Dynamite, rakk seg på scena. Det hindret derimot ikke bandet fra å levere en ekstremt energisk konsert.

Fredagens utekonsert ble innledet av DJ Bigfoot, som har drevet som DJ i over 20 år. Fra å ha startet som DJ på fritidsklubb, har Bigfoot fått store oppdrag som oppvarmings-DJ for blant annet Sie Gubba, Too Far Gone, Hellbillies, Vassendgutane, Stage Dolls, Rednex og mange flere - og fredag stilte han som oppvarming for Sunndalsbandet Dynamite.

DJ Bigfoot kunne by på variert musikk som fenget publikum i alle aldre. I tillegg til musikk fra bandene han tidligere har vært oppvarming for, serverte han store hitlåter fra det siste året. Sanger fra artister og band som Pitbull, Freddy Kalas, Rihanna, Staysman og Lazz, Black Eyed Peas, Katastrofe - og selvfølgelig AC/DC - sørget for god stemning blant de oppmøtte.

01 DJ Bigfoot.png
DJ Bigfoot

Dynamite profileres som et AC/DC-coverband, og består av sunndalingene Stig Warvik, Terje Warvik, Atle Steigedal, Stig Erlend Kamsvåg og Espen Meisal. De dro straks i gang med kjente slagere som Back in Black, Highway to Hell og You Shook Me All Night Long, og med dét var det lagt opp til meget god feststemning på Skei. Værgudene var derimot ikke med oss denne fredagskvelden, noe som resulterte i at folk flest, i kjent stil, trakk inn i ølteltene i stedet for foran scena. Likevel var det slettes ingen verdens ting å si på innsatsen til rockegutta, og til tross for lite liv og røre fra publikum var det fullt trøkk på festivalscena til enhver tid.

03 Lite folk.png
Til tross for lite innlevelse foran scena, var innlevelsen på topp på scena! Likevel skal det sies at det ble mer liv foran scena etter hvert som timene gikk.

04 Paraplyvær.png
Én ting er sikkert: paraplyvær var det!

07 Gitarist i spotlight.png

05 Dynamite.png

06 Vokalist i fokus.png
Det synges for full hals!

02 Dynamite.png