roar

Roar Strand og Siri Marte Hollekim til Idrettens Festkveld i Surnadal

Lørdag 28. januar arrangeres Idrettens Festkveld i Storstua på Surnadal Kulturhus. Dette blir vår lokale utgave av ”idrettsgallaen”, med Surnadal Idrettsråd som arrangør i samarbeid med Idrettsvekst AS. Og festkvelden får storfint besøk med Roar Strand som konferansier, sammen med samboer Siri Marte Hollekim.

 

Under Idrettens Festkveld skal mangfoldet i det rike idrettslivet i kommunen og de 13 medlemsklubbene i idrettsrådet i synliggjøres – og våre dyktigste utøvere og ivrigste ildsjeler hedres. Fristen for å nominere kandidater til prisene er 31.12. Send navn og en kort begrunnelse på epost til leder@surnadalir.org.

Underholdning og priser
Det blir videre musikalsk underholdning fra kulturskolen, oppvisning fra taekwondo-klubben, samt taler fra inviterte gjester, og ikke minst skal det deles ut tre høythengende priser; Årets Prestasjon, Årets Ildsjel og Publikums Hederspris. Idrettens Festkveld skal bidra til å gi velfortjent heder til utøvere for sportslige prestasjoner eller personer som har lagt ned stor innsats utenfor selve idrettsarenaen som tilretteleggere, ledere eller trenere. Det blir også en lengre pause med servering og ”mingling” i løpet av kvelden.

Konferansierer under Idrettens Festkveld blir den tidligere RBK-spilleren Roar Strand (under) og hans samboer Siri Marte Hollekim (til høyre). De to skal også holde et foredrag sammen, der de forteller om sine idrettskarrierer, treningsarbeid, viktighet av ildsjelder og frivillighetsarbeid osv. Strand og Hollekim skal også foreta utdeling av prisene.

Billettene (kr 250 inkl. servering) til Idrettens Festkveld kan bestiller her: Surnadal Kulturhus, og legges ut for salg fra torsdag 29. desember kl 12.00. Kvelden er åpen for alle som ønsker, og arrangørene opplever allerede stor interesse om arrangementet – og forventer fullt hus.

Vårsøg Hotell legger for øvrig opp til ”idrettsmeny” i restauranten etter arrangementet, og vi oppfordrer flest mulig til å ta turen over vegen for å fortsette kvelden på hotellet.