Rindølrennet i strålende sol

Det var sol og nærmest påskestemning når det 37. Rindølrennet ble arrangert søndag 12. mars. Til sammen 147 deltakere gjennomførte årets renn.

Tradisjonen tro var det også i år fellesstart i klassisk. Arrangørene har fått gode tilbakemeldinger på fellesstarten i fristil siden de begynte med det i 2013, og disse klassene hadde henholdsvis 7 og 20 deltakere i år. I tillegg er det en trimklasse som kan velge mellom traseer på 6, 18 eller 30 kilometer.

Gjermund Løfald (Rindal IL) var raskest av alle i konkurranseklassen, etterfulgt av Vegard Kvam (Strindheim IL) og Jo Inge Sandvik (Svorkmo NOI). Berit Mogstad vant kvinneklassen foran sin søster Ida Mogstad (begge Strindheim IL) og Jøri Vatten (Surnadal IL).
Berit Mogstad var tydelig sliten etter målgang. - Det var kjempefine traseer, men føret var litt vått. Her fikk man ingenting gratis, sa Mogstad.
Sola varmet godt og gjorde nok sitt til at føret var litt trått. - Man kan ikke klage når man kan gå kun i truse og trikot, uttalte Vegard Kvam etter sitt løp, og var fornøyd med både traseer og vær.



De tre beste herreløperne; F.v: Vegard Kvam, Gjermund Løfald og Jo Inge Sandvik.


Beste kvinnelige løper, Berit Mogstad.

 

Med hele 120 deltakere i trimklassen og 27 i konkurranseklassen, var rennleder Johan Landsem godt fornøyd med oppslutningen rundt årets Rindølrenn.
- Vi var litt uheldige med at Rensfjellrennet gikk på lørdag og Marka Rundt på søndag, men på tross av disse kollisjonene var påmeldingen til årets renn god. Vi har heldigvis været med oss i dag, sier Landsem.


Fra venstre rennleder Johan Landsem sammen med resten av sekretariatet, Jorunn Løset Løfald og Lasse Løfaldli.

 


Fristilløperne klare til start.


I full fyk på startflata på Skogsletta før 30 km over Furuhaugmarka venter.


Viktig med væskepåfyll i finværet.


Her kommer Gjermund Løfald inn til mål i ensom majestet.


Det blir ikke Rindølrenn uten en dyktig kjøkkenkomite! F.v: Inger Johanne Oppedal, Anders Haugen og Tone Lise Haugen.
Anders var også hjelper ute i løypa.

 

Trollheimsporten møtte søskenbarna Magnus Øien og Ine Løfald på 10 år. De hadde gjennomført to skirenn i Knyken i går, og var både slitne og tørste etter 18 km i trimklassen under dagens Rindølrenn. Magnus er også med på fotball og klatring, mens Ine driver med fotball, håndball og kunst i tillegg til ski.


Røde kinn hos Ine og Magnus etter endt Rindølrenn.

Resultatliste finner du her.