Rindal/Surnadal(RS) G19 med seier

Rindal/Surnadal(RS) sitt G19-lag møtte tirsdag kveld Støren/Sokna. Det ble en kamp med mange mål og godt resultat, 7 - 1, for vårt G19-lag.

G19-laget: Foran fra venstre : Steinar Gjeldnes, Magnus Stormyr, Ola M. Aarnes, Olaf Bruset, Arve Vold Gjeldnes, Lars Aleksander Løset Møkkelgård og Håken Heggem.
Bak fra venstre : Jan Terje Moen (trener), Robin Tørset Brøske, Axel Olav Otnes, Mikkel Bæverfjord, Erik Talgø Skogheim, Eirik Boge, John Michael Kirkholt, Ole Snekvik, Peder Vaseng Kvammen, Ole Heggem og Bjarte Rindal (trener)

Rindal/Surnadal(RS)  åpnet bra, og allerede etter 10 min legger Eirik en fin pasning i bakrommet til Peder som setter ballen i mål til 1-0.
Fem minutter senere blir det 2-0. Lars Aleksander kommer seg løs på venstresiden, og legger presist inn til Ole S som scorer sikkert fra kort hold.
RS fortsetter å presse et usikkert Støren/Sokna-forsvar, og etter 21 min drar Eirik seg løs fra forsvaret og skyter ballen i mål fra 16 m.
Etter dette kommer Støren/Sokna seg lenger opp på banen og skaper et par sjanser. Men keeper Robin redder mesterlig med foten når en Støren/Sokna-spiller kommer alene mot mål.
Men etter 34 min blir det likevel redusering når en Støren/Sokna-spiller løper (litt lett) gjennom forsvaret og setter ballen i mål.
To min senere slår Steinar en lang ball opp mot Eirik. Han tar ned ballen, vender av en forsvarer og skyter fra 18 meter ballen plassert nede ved stanga. Meget bra prestasjon!
Like før pause er det Eirik som slår ballen i bakrom, der Steinar kommer på et langt løp. Han setter ballen i mål til 5-1.

2.omgang starter litt jevnere. Men det er RS som scorer først når Axel setter inn 6-1 etter 58 min. RS fortsetter å skape flere sjanser. Olaf legger flere fine innlegg fra høyrekanten, men det blir ikke flere mål før Axel header inn 7-1 etter 76 min. Det blir også sluttresultatet. Fortjent seier etter god innsats fra hele laget.