Rindal revy- og teaterlag melder:

Rindalsrevyen er i rute

Rindal revy- og teaterlag presenterer «Besettj med klusk og lite kar» den 21. februar. Det kjøres nå øvinger for fullt, og det er mye latter og moro blant oss aktører. Imidlertid trenger vi at publikum kommer og ler sammen med oss. Derfor legger vi nå ut noen bilder fra øving, slik at dere får se hvem dere kan møte på lørdag om dere tar turen.

I år har revylaget brukt en del tid på å bli kjent som skuespillere og skrive tekster. En del av våre talenter er helt nye i revylaget, men vi ser at det ikke trenger være noe negativt. Det vises en vanvittig  galskap, uhøytidelig selvironi og fullstendig vættslæpp, samt tøys med både rykter og alvor. Sannhetsgestalten i revyens bruk av bygdas hendelser kan vi ikke gå god for, men lover deg en god latter. Kanskje vil du se en kjendis? Kanskje kjenner du igjen deg selv eller naboen?

Tittelen «Besettj med Klusk og lite kar» er inspirert fra en voksent hode ved Rindal helsetun, en kar er en kar, men hva er ei klusk? Vi brukte en stor del av ei øving for å finne ut av dette ordet, men nå er vi ikke i tvil; revyen er full av klusker av ulike slag.

016_690x834.jpg

017.jpg

020.jpg

Revyplakat.jpg


Kluskå og karra på Scena:

Camilla Hyttebakk
Erlend Rommunstad
Håkon Randahl
Ida Kaspara Hyttebakk
Inger Anita Løkås
Joar Sande
Lasse Løfaldli
Line Indergård
Monica Gulla
Peter Lancàric
Randi Anette Kulset
Ingunn Løset


Scenemannskap:

Anne Lise Bjørnås
Kristine Jacobsen
 

Instruktør:

Svanhild Husby


Tekstforfattere:

Kluskåinn og karrain på Scena
Gjermund Fyrileiv
Mary Lilleløkken
Tanja Solem
Øyvind Lilleløkken


Musikk:

Daniel Bjørlo- kapellmester
Olav Nergård Tørset
Magne Lillegård
 

Rindal Revy- og teaterlag ingress.jpg