Rindal - Rennebu 29

Rindals A-lag med tap mot Rennebu

Rindal sitt A-lag i fotball (5.div) spilte tirsdag kveld treningskamp mot Rennebu. Rennebu som spiller i 4.div, vant 6-4. Rennebu leder lenge 2-0, før Rindal får satt inn to kjappe scoringer før pause. Scoringer av Stian Bolme og Sander Landsem Kattem gjør at det står 2-2 til sidebytte.

Rennebu scorer selvmål i det 46.min, der tilbakespill fra en Rennebu-forsvarer går forbi egen keeper og i mål. Etterpå hever Rennebu seg, og scorer fire mål mellom det 60 og 80 min. William Meskum fikk æren av å pynte på resultatet i det 86.min, i det som var hans siste opptreden i rindalsdrakten. Selv om det ble tap, så var Rindalstrener Lars Ole Heggem fornøyd med gjennomføringen.

  • Godkjent prestasjon, spesielt 1.omgang. I og med at dette var første økt på stor bane for vår del, så synes jeg at det er gode tendenser. Litt mer friske bein å sette inn fra benken gjør at de får et overtak mellom 60 og 80.min. Rennebu er et godt lag i divisjonen over, så det er et lag som skal være bedre enn oss, så vi synes at gjennomføringen er god. Målet vårt er at hver enkelt skal bli bedre, så får vi se hvordan det blir. Vi har ambisjoner om å få til en god seseong, men en god tabellplassering kommer automatisk hvis hver enkelt blir bedre, sier Heggem til Trollheimsporten.

Rindal stilte følgende lag tirsdag kveld:

Stian Grytbakk, Jørgen Gjerstad, Edvard Bolme Fjærstad, Martin Bolme Fjærstad – Daniel Hagen Eide, Jarl Oskar Myklegård, Stian Bolme, Harald Røen, Jøran Heggem – Anders Møkkelgård, Sander Landsem Kattem. Innbyttere var William Meskum, Sigurd Fagerholt og Lars Aleksander Møkkelgård.


Heggem og Rindal A-lag har forsterket stallen med signeringene av Daniel Hagen Eide som kommer fra Orkla, og Jarl Oskar Mykkelgård fra Svorkmo, og håper på å forsterke stallen ytterligere. Laget spiller i løpet av vinteren og våren treningskamper mot Malvik, Frøya og Lånke (forhåpenligvis flere også) før de arrangerer cup selv i Rindalshallen 22.februar. Seriestart er borte mot Flatås 17.april.

Tekst: Ørjan Nes Haugen.
Foto: Rindal IL Facebook
.