Sondre Bolme RBK

Rindaling på talenttrening

Frostrøyken står tett i flombelysningen på SalMarbanen på Lerkendal når RBK G16 har trening. Blant en av fotballspillerne er rindalingen Sondre Bolme.

Etter å ha blitt tatt ut på kretssamling til å trene med RBK, er 15-åringen på trening i Trondheim tre ganger i uka. I tillegg til dette, spiller han for G16 og juniorlaget i Rindal, samt at han deltar på fotballsamlinger. - Det blir ikke tid til så mye annet enn fotball og skole, erkjenner Sondre. Nettopp denne kombinasjonen fortsetter han når videregående skole står for tur neste år, her er plana nemlig å gå toppidrettslinja ved Strinda videregående skole i Trondheim, som har et samarbeid med RBK. 

Med trening i Trondheim blir det mye kjøring, men det går godt når fotballinteresserte far Ole Einar stiller opp som sjåfør!

Det å spille for RBK er nok mang en ung RBK-fan sin drøm, men for Sondre er det ikke helt slik; - Ironisk nok er jeg ikke RBK-supporter, sier han, laget er nemlig MFK! Det går imidlertid bra å trene med trondheimslaget; - En benytter seg av de mulighetene en får!

Det finnes ytterligere rindalsblod på RBK-laget, representert ved Torbjørn Heggem som spiller fast for laget. Han er barnebarnet til rindalsordfører Ola T. Heggem.

SalMar-banen Lerkendal.JPG

Flott treningsanlegg på Lerkendal.

 

Sondre Bolme RBK 2.JPG