hitra1_1024x655

Surnadal tapte 3-6

Rindal til topps - knuste serielederen

Det var en fornøgd, svært glad og letta og sammensveisa fotballgjeng fra Rindal som kjørte heim med 3 meget fortjente poeng fra Hitra i går kveld. Turen gikk med Nettbuss og sjåfør Kjell Bråten, som hadde bare skryt å gi til fin rindalsungdom både sportslig og sosialt. 4-1 over serielederen - ikke verst! Allerede tirsdag kveld er det ny kamp heime mot Skaun på Skogsletta. Samtidig gikk Surnadal på en smell!

For: Det var en spent gjeng fra Rindal FK som møtte til toppoppgjøret mot Hitra på Dolmøy stadion i går. Men rindalingene tok tak i kampen tvert og dominerte i to omganger, satte serielederen skikkelig på plass med seier 4-1 etter 2-0 ved pause. Målskårere var Lars Ole Heggem, Alf Ole Elshaug, Vidar Grøset og Fredric Talgø. En skikkelig lagseier som rindalingene kan være bekjent av!

Rindalingene vant duellene over alt på banen, sprang mest og viste stor innsats og vilje til å vinne. Forsvaret var solid og slapp aldri Hitra skikkelig til. Bakerst stod Stian Kooyman bra. Skal noen trekkes ekstra fram i et godt lagmaskineri, må det bli Vidar Grøset denne gangen.

Derfor ble turen heim av det gode, gamle slaget, slik vi lederne husker det fra mang en tur til øyene Hitra og Frøya. Nå er ferjene borte, men det er like vanskelig å hente poeng som i gamle dager. Etter en god middag på Fillan, steig stemninga med sang og musikk etter hvert som vi nærmet oss kjente trakter. Og det er en sammensveisa kameratgjeng vi ser stå fram for Rindal FK for tida og en av våre ivrigste supportere tok med seg heile gjengen til etterlag ut over kvelden og natta.

Har du ikke sett Rindal FK denne sesongen. Da er det to muligheter igjen før ferien. Allerede tirsdag kveld spilles neste kamp, heime på Skogsletta mot Skaun klokka 1900. Ellers blir det heimekamp under Kulturvøkku. Da vil A-laget spille på Trollbanen, for kanskje å nå enda fleire publikumere. Søndag 4. juli er Frøya 2 motstander. Rindal FK er medlemmer av Trollheimsporten og du finner meir om Hitra-kampen der (klikk på linken) etter kvart og meir om alle kampene til alle lag i Rindal FK.

Surnadal gikk på en storsmell mot Elnesvågen - tap 3-6. Det kan du lese alt om her på Driva nett.

Bildet over viser heile gjengen foran resultattavla på Dolmøy stadion - 1-4! Under ser du fleire bilder fra Hitra-turen, oppvarminga, gleden etterpå og fra heimturen. Klikk på bildene og sjå dem større - klikk videre og sjå dem i en serie:

 

Hitra3
Alle foto: Willy Karlstrøm
Hitra4_1024x541
Hitra5_1024x465
Hitra1_1024x674