Rindal sparebank Edit

Rindal Sparebank fremdeles i tetsjiktet

Norsk Familieøkonomi presenterer i dag en ny undersøkelse om rentevilkår og priser på øvrige tjenester i bankene. Rindal Sparebank kommer svært godt ut i denne undersøkelsen også i år, og er rangert som den 6. beste totalbanken i Norge

Banken er dessuten rangert som den 8. beste banken på boliglån over 2 mill. Tilsvarende tall for 2013 var 5. plass på totalbank og 3. plass på boliglån. Rindal Sparebank er for øvrig en av de få bankene som ikke differensierer renter etter lånestørrelse, de fleste andre banker har nemlig høyere rente på lån under 2 mill.

Selv om renter og vilkår vil variere noe, spesielt i perioder med renteendringer, viser undersøkelsen at Rindal Sparebank har svært konkurransedyktige betingelser over tid. Samtidig er Rindal Sparebank en lokal fullservicebank som tilbyr et bredt spekter av banktjenester til sine kunder, noe som viser seg i mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Klikk her for å komme til undersøkelsen fra Norsk Familieøkonomi.

 

Rindal Sparebank poengterer også at fastrentene nå er på et historisk lavt nivå. Effektiv rente på et fastrentelån over 3 år er nå under 2,50% og dette gir signal om at de flytende boliglånsrentene skal ytterligere ned. Det er derfor knyttet en viss spenning til rentemøtet som Norges Bank skal ha i mars.

 Her finner du vilkår på fastrente i Rindal Sparebank pr. 28.01.