klassequiz rindal 1

Rindal skole er i finalen i Klassequizen

Rindal var det eneste laget som klarte å få rett på alle de 12 spørsmålene i den innledende runden i klassequizen i Møre og Romsdal. Dermed er skolen i fylkesfinalen. Det var fem lag som endte på 11 poeng. Lagene var umulig å skille. Nå blir det semifinale for å finne en finalemotstander til Rindal.

NRK har besøkt 32 skoler i Møre og Romsdal denne vinteren med kunnskapskonkurransen Klassequizen. Allerede på den tredje skolen vi besøkte slo deltagerne til med full pott og tolv poeng i konkurransen. Jubelen sto i taket på Rindal skole, og klassekameratene tok bølgen for deltagerne sine. De visste at full pott, og tolv poeng, ville få skoler klare å slå. Det skriver NRK Møre og Romsdal torsdag.

Da regjerende mestere Helland skule var ferdig med sin deltagelse i konkurransen torsdag ble det klart at Rindal var det eneste laget som klarte å få rett på alle spørsmålene i den innledende runden i Møre og Romsdal. Dermed er skolen i fylkesfinalen. 

Hele fem lag sikret seg 11 poeng i kunnskapskonkurransen, og derfor må en delfinale til for å skille lagene Møre, Volda, Haramsøy, Tingvoll og Smøla.

Vinneren vil møte Rindal til fylkesfinale 29. mars. Skolen som går seirende ut av den duellen vil møte fylkesvinnere fra hele landet til nasjonal finale på NRK1 i mai.


Les hele saka hos NRK Møre og Romsdal.
 

Bildet over: Rindal skole sitt lag i Klassequizen 2017, Sigurd Fagerholt, Mathea Røen og Marit Grytbakk, sammen med Sara Lovise Roaldseth fra NRK Møre og Romsdal.