Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Frisk bris
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Frisk bris

Rindal Regnskapskontor

 

OM OSS
Rindal Regnskapskontor er et autorisert og godt etablert regnskapskontor som holder til i moderne lokaler midt i Rindal sentrum. Vi er to personer som arbeider her:
Jan Bævre, er autorisert regnskapsfører og eier av firmaet. har 2 års utdannelse innen økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole, samt 1/2 årig revisjonsstudium. Har 23 års erfaring innen regnskap og økonomi, og drevet i regnskapsbransjen siden 1987. Drevet eget regnskapsfirma siden 1990.
Astri Staveli, regnskapsmedarbeider. Ansatt 1. oktober 2001. har regnskapserfaring fra privat næringsliv.

Klikk her og les nyheter fra Rindal Regnskapskontor.

 

Vi yter tjenester til et vidt spekter av kunder innen alle bransjer og selskapsformer, med unntak av landbruk. At Rindal Regnskapskontor er autorisert regnskapsfører (ARF), betyr tilsvarende at firmaet har medarbeidere som tilfredsstiller autorisasjonskravene til utdannelse og praksis, i tillegg til at vi er medlemmer av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening).
Vår erfaring er at det er økonomisk lønnsomt å benytte et godt kvalifisert regnskapsbyrå. Frigjør din egen kapasitet så du kan bruke tiden på arbeid som skaper omsetning og trygger fremtiden.

Lover og regler er i stadig forandring. La oss ta oss av dette.

 

VÅRE TJENESTER
Våre tjenester kan tilpasses den enkelte bedrift sine behov og ønsker. Sammen med kunden avtaler vi hvilke tjenester regnskapskontoret bør utføre, og hvilke tjenester kunden selv kan utføre. Vi har valgt å dele inn tjenestene i fem ulike grupper:
 

Regnskap og regnskapsførsel, omfatter kontering og registrering av bilag med avstemminger av hovedbokskonti og kunde- og leverandørreskontro. Resultat- og balanserapportering med sammenligningstall mot budsjett eller fjorårstall, samt andre rapporter etter behov. i tillegg foretas avgiftsoppgjør for hver termin for firma som er mva. registrert. Regnskap og regnskapsførsel utføres hos oss på vårt dataanlegg, hos kunden på kundens dataanlegg, eller en kombinasjon av disse to alternativene.
 

Fakturering. Vi kan utarbeide ferdige fakturaer på grunnlag av mottatte ordresedler/fakturagrunnlag. Vi sørger for rask utsendelse og oppfølging med purrerutiner.
 

Lønn, lønnsavregning skatte- og avgiftsoppgjør, statistikker, samt årsoppgaver til ansatte og det offentlige. Vi mottar grunnlagsdata pr. brev/telefon/telefaks og sørger for den praktiske lønnskjøringen for hver periode.
 

Årsoppgjør og selvangivelse, omfatter utfylling av selvangivelse, næringsoppgave og andre skjema til ligningskontoret. Skatteberegning, fullstendig årsregnskap med noter, bistand med årsberetning, innsendelse til regnskapsregisteret i Brønnøysund.
 

Økonomisk rådgivning og konsulentbistand, som følge av den grundige kjennskap vi opparbeider om bedriften gjennom regnskapsføringen, vil vi ofte være den naturlige samarbeidspartner når det gjelder en rekke andre tjenester, som drifts/-likviditetsbudsjett og finansiering, skatterådgivning, styrearbeid, firmaetablering (valg av selskapsform og registrering i offentlige registre), og utarbeidelse av lånesøknader.

 

KONTAKT OSS
Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt, eller besøke oss.
Besøksadresse: Rindalstorget, 6659 Rindal
Postadresse: Postboks 57, 6659 Rindal
Organisasjonsnummer: NO 971 005 203 MVA
Telefon: 716 65 681 Telefaks: 716 65 561
E-post: post@rindalregn.no
Internett: http://www.rindalregn.no

Tips en venn Skriv ut